REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologija tikintieji teigia, kad tam tikras žvaigždžių išsidėstymas gimstant lemia ne tik mūsų asmenines savybes, bet ir pomėgius. Taigi žinodami savo parterio zodiako ženklą galėsite jam padovanoti neišdildomų įspūdžių ir tikros aistros kupiną meilės naktį.

Astrologija tikintieji teigia, kad tam tikras žvaigždžių išsidėstymas gimstant lemia ne tik mūsų asmenines savybes, bet ir pomėgius. Taigi žinodami savo parterio zodiako ženklą galėsite jam padovanoti neišdildomų įspūdžių ir tikros aistros kupiną meilės naktį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas (kovo 21 d. - balandžio 20 d.)

Dominuoti mėgstantiems ir užsispyrusiems avinams patinka labai intensyvus, net šiek tiek grubus seksas. Avinas mieliau rinksis tokias sekso pozas, kuriose jis gali vadovauti veiksmui - avinams labiausiai patinka būti viršuje.

REKLAMA

Jautis (balandžio 21 d. - gegužės 21 d.)

Jausmingiems ir romantiškiems jaučiams patinka lėtas seksas, jiems tai puiki atsipalaidavimo forma. Tiesą sakant, jie net nėra linkę užsiimti tiesiog seksu, jiems patinka mylėtis su ilgalaikiu partneriu, kurio kiekvienas kūno centimetras ir poreikiai jau puikiai žinomi.

Dvyniai (gegužės 21 d. - birželio 22 d.)

Spontaniškiems, aktyviems dvyniams patiks netikėtas greitukas. Dvyniui daugiausiai emocijų suteiks greitas pasimylėjimas stovint, atsirėmus į sieną.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys (birželio 23 d. - liepos 23 d.)

Vėžiai yra labai romantiški, prisirišti linkę žmonės, tad, koks seksas jiems nėra itin svarbu, vėžiams labiausiai rūpi su kuo tai vyksta. Dėl mylimo žmogaus jie yra pasirengę padaryti viską!

Liūtas (liepos 24 d. - rugpjūčio 23 d.)

Liūtai dievina prabangą, yra linkę remtis klasikinėmis taisyklėmis, tad romantiška vakarienė, taurė gero vyno ir seksas žvakių šviesoje, rožių žiedlapiais nubarstytuose šilko pataluose, skambant ramiai muzikai jiems yra tikras svajonių išsipildymas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė (rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 23 d.)

Mergelėms itin svarbi švara, šio ženklo atstovai po aistros akimirkų visad skuba į atsigaivinti ir apsiprausti. Seksas duše ar sūkurinėje vonioje mergelėms suteiktų daugiausiai teigiamų emocijų.

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.)

Svarstyklių ženklo žmonės paprastai yra puikios fizinės formos, lankstūs ir itin ištvermingi. Pačios sudėtingiausios kamasutros pozos ir visą naktį trunkantys meilės malonumai šio ženklo atstovams yra kasdienybė!

Skorpionas (spalio 24 d. - lapkričio 22 d.)

Mistiką, įvairius dvasinius mokymus mėgstantys skorpionai turėtų išmėginti tantrinį seksą, kuris koncentruojasi ne tik į fizinius malonumus, bet ir į dvasinį partnerių ryšį, moko naudotis savo energetiniais ištekliais.

REKLAMA

Šaulys (lapkričio 23 d. - gruodžio 21 d.)

Šauliai yra spontaniški, drąsūs ir iššūkių nebijantys žmonės, taigi ekstremalus seksas, meilės akimirkos persirengimo būdelėje, automobilyje ar kitoje vietoje, kurioje pora gali būti užtikta aplinkinių, suteiks taip trokštamo aštrumo.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. - sausio 20 d.)

Karjeristiški, valdyti mėgstantys ir valdžios siekiantys ožiaragiai mėgausis tikrai pikantiškais meilės malonumais - antrankiai, gan stiprūs paplekšnojimai ar grubesni žodžiai sekso metu juos tikrai užveda!

REKLAMA

Vandenis (sausio 21 d. - vasario 19 d.)

Eksperimentatoriai, orginalieji vandeniai visada pasiryžę išbandyti naujas pozas ir mėgsta jas keisti sekso metu. Vandeniams reikėtų išbandyti įvairiausius sekso žaisliukus.

Žuvys (vasario 20 d. - kovo 20 d.)

Žuvys yra gan romantiškos ir švelnios, tad tikruosius sekso malonumus jos gali patirti tik su ilgalaikiu, rimtu partneriu. Šio ženklo žmonės artistiški ir meniški, tad jiems vertėtų išbandyti vaidmeninius sekso žaidimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų