REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Diena bus nebloga. Turbūt seksis sudaryti sutartis, tvarkyti su ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Kita vertus, tikėtinas padidintas aplinkinių reiklumas, kritiškumas, ir tai neleis jaustis ramiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, jums teks gvildenti nemažai problemų - tiek dalykinių, tiek asmeninių. Gali būti, kad pagalbos ranką jums išties draugas arba giminaitis. Įmanomas slaptas protegavimas. Mokėkite saugoti patikėtas paslaptis.

REKLAMA

Dvyniai Aktualūs turėtų būti su sportu, kūryba, vaikais susiję reikalai. Jei dalyvausite šou renginyje, žaidime, galite laimėti prizą, sulaukti pripažinimo. Vis dėlto nepersistenkite, nes fiziškai esate gana pažeidžiami ir nejaučiate saugių ribų.

Vėžys Ūkiniai, praktiniai rūpesčiai bei sveikatos, grožio, dietų klausimai niekaip neišeis iš galvos. Drąsiai eikite į pokalbius dėl darbo. Pasirūpinkite savo automobiliu, kita technika, kompiuteriu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena tinkama susitikimams, renginiams, pasimatymams, įvairioms deryboms ir net bylinėjimuisi. Tiesa, meilės, partnerystės reikalai gali pakrypti kiek nenumatyta linkme. Venkite daryti spaudimą. Galite nusipirkti techninę prekę.

Mergelė Norėsis gyventi linksmiau, seksualiau, kai ką prašmatnaus įsigyti, patirti malonumų. Gali kilti minčių apie gyvenamosios vietos keitimą ar šeimos kūrimą, verslo steigimą.

Svarstyklės Jūsų mintys suksis apie gyvenimo permainas arba apie studijas, keliones, viešnages. Galite sulaukti svečio iš toli, seniai matyto gerbėjo skambučio. Jei nenorite susigadinti reputacijos, būkite sąžiningi savo ir kitų atžvilgiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galite sulaukti darbinio nurodymo, dalykinio pasiūlymo, arba pastarojo itin sieksite. Ypač nersitės iš kailio, jei mėginate realizuoti save administraciniame darbe, politikoje. Jei buvo nesusikalbėjimo, gali išsisklaidyti tvyrojusi migla.

Šaulys Susirinkimai, pasitarimai turėtų nenuvilti, tačiau pravartu pasikonsultuoti su rimtais dominamos srities specialistais, profesionalais. Nerimo gali sukelti vaikai arba mylimas žmogus, partnerių gudravimai, reikalavimai ar net užmaskuoti kėslai.

Ožiaragis Paaštrėjusi intuicija turėtų pasitarnauti kūrybai, protiniam darbui. Tačiau jei aplaidžiai dirbsite, neišvengsite problemų. Slapta galite domėtis kažkokiu asmeniu ir kurti planus jo palankumui pelnyti.

REKLAMA

Vandenis Šiandieną būsite nusiteikę pradėti kažkokį projektą arba atnaujinti jums svarbią partnerystę, pažintį. Savyje jausite daug energijos, aistros, tačiau labai lengva įsivelti į rizikingas verslo ar finansines avantiūras, juridines peripetijas.

Žuvys Būsite energingi, tad į priekį turbūt pasistūmės aktualūs reikalai. Tačiau gerą ūpą gali slopinti biurokratinės kliūtys, kreditorių spaudimas. Neverta tikėti lengvo ir greito praturtėjimo galimybėmis, tariamai pelningais projektais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų