REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Pasaugokite savo darbo vietą: negeras laikas kovoti už savo teises. Venkite ginčų su kolegomis, vadovybe, klientais. Aplinkybės gali pasikeisti jūsų nenaudai, o jei ką ir išlošite, bus laikina.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Elkitės kaip įprasta ir nieko nekeiskite, nerizikuokite be reikalo. Geriausia šiandien likti namie, bet jei dirbate, nesiimkite nieko atsakinga.

REKLAMA

Dvyniai Nesiimkite jokių avantiūrų – situacija gali pasikeisti nenumatyta linkme. Pasaugokite vaikus. Tai kritinis laikas įsimylėjusiems: galimi kvaili, bet emocingi konfliktai, po kurių norisi nutraukti santykius.

Vėžys Galvokite apie šviesius dalykus ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Venkite atsakingų darbų ir savo vadovo. Vakarą geriausia praleisti savo namuose.

Liūtas Problemos neišvengiamos. Partnerių arba jūsų vadovybės nesėkmės, aplaidumas kels neviltį, privers keisti planus. Nesiaiškinkite teisybės, nenorėkite visko sužinoti. Labiau pasikliaukite sutuoktinio jausmais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nenustebkite, jei nuotaika ges dėl kiekvieno nieko, jei aplinkybės keisis ne ta linkme, kuria norėtųsi. Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas. Savo darbus atlikite kuo atidžiau.

Svarstyklės Šios dienos naujienos ar neva perspektyvūs pasiūlymai gali būti tik akių dūmimas. Neskubėkite niekuo patikėti ir pasitikėti. Atsargiau vairuokite transporto priemonę.

Skorpionas Daug nesitikėkite iš šios dienos pažadų, tariamai atsivėrusių naujų veiklos perspektyvų – patirsite daugiau nemalonumų nei naudos. Saugokitės žmonių, norinčių jums padėti, patarti, pamokyti. Venkite ginčų ar svarbių pokalbių su viršesniais ar vyresniais už jus asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Neskubėkite, tai neprognozuojamas metas, kai viskas gali apsiversti: pergalė virsti pralaimėjimu ir atvirkščiai. Venkite ginčų su mylimu žmogumi – gresia rimtas konfliktas. Į jus gali kreiptis su prašymais draugai – padėkite, bet venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

Ožiaragis Susitelkite ir niekur neskubėkite, ant nieko nepykite. Taip pat mažiau planuokite. Darbe ir namie prireiks nemažai ištvermės.

Vandenis Netikėta žinia, susitikimas ar naujiena gali priversti apsigalvoti, tik vargu ar bus naudinga keisti ankstesnes pozicijas – verta palaukti. Vadovas, kolegos, net draugai gali suklaidinti, tad pasistenkite reikalus tvarkyti vieni.

Žuvys Įtemptas metas, nepriimkite atsakingų veiklos, taip pat finansinių sprendimų. Antrą dienos pusę nesiimkite nieko svarbaus. Būkite taktiškesni bendraudami su sutuoktiniu, draugais, giminaičiais ar kaimynais.

Šaltinis:www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų