REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas pajėgiausių Lietuvos kovotojų, pasaulio ir Europos kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas trumpam treniruočių salę iškeitė į tatuiruočių saloną. Ant „Sparta Gym“ klubo žvaigždės krūtinės dešinės pusės atsirado didelis piešinys, vaizduojantis senovės Spartos kario šalmą ir skydą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau kurį laiką norėjau pratęsti savo seną tatuiruotę, o šiuo metu pas mane pradėjo sportuoti tatuiruočių meistras Aleksandras Astrauskas. Sutarėme, kad skirs laiko ir padarysim“, - Balsas.lt komentavo sumanymą vėl gultis ant tatuiruočių stalo S. Maslobojevas.

REKLAMA

Neseniai Vilniuje praūžusiame turnyre „KOK World GP“ plaštaką jau pirmojoje kovoje susilaužęs ir finale kovoti negalėjęs sportininkas kūrybingai leidžia laiką, kurio dabar negali skirti treniruotėms. Kaip pasakojo kovotojas, „Fokus Pokus“ studijos meistras pasiūlė dešimt būsimo piešinio variantų. Išsirinkęs piešinį ir kiek jį pakoregavęs S. Maslobojevas ant „operacinio“ stalo pragulėjo 6 valandas.

„Sunkiausia buvo pačioje pabaigoje – atsirado irzlumas, vis kartodavau sau, kad skausmas laikinas, o tatuiruotė visam gyvenimui. O labiausiai erzino vietos arčiau spenelio ir pažasties“, - prisipažino pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl spartiečio šalmas ir skydas? „Jie man simbolizuoja jėgą, drąsą, atsidavimą savo darbui. Užrašas ant skydo – grįžk su juo arba ant jo – man primena, kad reikia siekti savo tikslų ir norų. Gali grįžti ant skydo, patyręs nelaimę, bet jokiu būdu negali paleisti savo skydo – svajonės, tikslo“, - aiškino „Sparta Gym“ kovotojas.

Sportininkas teigė, kad vietą ant krūtinės piešiniui taip pat pasirinko neatsiktinai – iš karto matosi, kad spartietis. Jis prisipažino, kad tai tikrai ne paskutinė tatuiruotė: „Neilgai trukus tęsiu tatuiravimą, tik kitoje vietoje. Dabar skirsiu dėmesį mūsų protėviams – įamžinsiu senovinį Vyčio piešinį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų