REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
„Vilnius Challenge“ 2014 (nuotr. Vidmanto Balkūno)
10

Prasidėjo registracija į septintą kartą organizuojamas urbanistines multisporto varžybas „Vilnius Challenge“. Komandos įveiks nuo valandą iki daugiau nei 8 valandas trunkančias įvairias sporto rungtis ir užduotis, išsidėsčiusias keturiose skirtingose trasose. Varžybos vyks birželio 6 d, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiamės, kad per šešerius metus mažai kam žinomą varžybų koncepciją pavertėme vienu laukiamiausių vasaros renginių Lietuvoje. Ieškantiems gerų emocijų, išskirtinių nuotykių, komandinės dvasios ir besiliejančios energijos mišinio netikėčiausiose Vilniaus vietose, „Vilnius Challenge“ tapo antrais namais, – sako „Vilnius Challenge“ varžybų idėjos autorius Vytenis Benetis. – Nors didžioji dalis dalyvių sugrįžta kiekvienais metais, daugėja ir prie starto linijos stojančių pirmą kartą. Visus juos jungia bendras siekis turėti beprotiškai linksmą vienos dienos nuotykį su savo komandos draugu“.

REKLAMA

Šiemet dalyvius renginys pasitiks su naujovėmis – vietoje trijų trasų bus siūloma varžytis keturiose skirtingose trasose: Žalioje, Mėlynoje, Raudonoje ir Juodoje, o renginio centras sugrįš prie Baltojo tilto.

Kiekviena varžybų trasa skirsis savo rungtimis, jų sudėtingumu ir skirtu laiku joms įveikti. Multisporto profesionalams skirtoje Juodoje trasoje komandos turės įveikti sudėtingiausias rungtis per 8-9 valandas, įveikdamos daugiau nei 55 km maršrutą, Raudona (apie 40 km) ir Mėlyna (apie 30 km) trasa lauks žygių, maratonų, orientavimosi ar kito aktyvaus sporto gerbėjų ir pasiūlys kelių valandų iššūkį.

REKLAMA
REKLAMA

Visiems norintiems susipažinti su „Vilnius Challenge“ dvasia ir multisportu, organizatoriai siūlo išmėginti Žalią trasą (apie 15 km), kurioje garantuoti nauji nuotykiai. „Siekiame, kad kiekvienais metais vis daugiau žmonių galėtų tapti šio nuotykio dalimi. Padidėjęs trasų skaičius komandoms suteiks dar daugiau išskirtinių akimirkų ir leis geriau įvertinti savo fizinį pasirengimą. Žinoma, kaip ir kiekvienais metais, stengiamės išlaikyti intrigą, todėl tikslius maršrutus po sostinę komandos sužinos tik stovėdamos prie starto linijos, kuri šiemet bus prie Baltojo tilto“, – sako idėjos autorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vilnius Challenge“ dalyviai, kaip ir ankstesniais metais, turės orientuotis Vilniaus mieste, važiuoti dviračiais, įveikti bėgimo, požemių, plaukimo, irklavimo bei riedučių rungtis.

Norintys dalyvauti „Vilnius Challenge“ varžybose, raginami suburti komandą iš dviejų pilnamečių asmenų (du vyrai, dvi moterys arba mišri komanda) ir užpildyti registracijos anketą oficialioje varžybų svetainėje: http://www.vilniuschallenge.lt/

„Vilnius Challenge“ – pirmosios ir vienintelės urbanistinės multisporto varžybos Lietuvoje. Pirmą kartą Vilniuje 2009 metais vykusios varžybos sutraukė 250 dalyvių, kurie jėgas išbandė 20 km ir 60 km trasose. Praėjusiais metais renginys sulaukė daugiau nei 1300 entuziastų iš 15 pasaulio valstybių. Šiais metais varžybos vyks birželio 6 dieną prie Baltojo tilto, kur įsikurs varžybų centras bei starto ir finišo linijos. Renginyje tikimasi sulaukti 2 tūkst. dalyvių iš visos Lietuvos bei užsienio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų