REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Nė akimirkai negalėsite atitrūkti nuo aibės reikalų. Visos užduotys atrodys skubios, visi pokalbiai - svarbūs. Iš kitų žmonių galite sulaukti pastabų, patirti aštrios kritikos. Jei kas tik netingi reikš savo nuomonę ir moralizuos, pasijusite labai blogai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Emocijų patirsite bendraudami su aplinkiniais. Jie aktyviai reikalaus jūsų dėmesio, nuolaidų. Galbūt užmegsite naują arba atnaujinsite seną pažintį. Tačiau neskubėkite įsipareigoti, nes galite užsikrauti per didelę atsakomybės naštą.

REKLAMA

Dvyniai Domins meilė, kūryba, visuomeninė veikla. Galite neatsispirti slaptai sekso avantiūrai ar kitai pagundai. Didelė sveikatos sutrikimo grėsmė. Nuo pavojų neapsaugoti ir jūsų vaikai, mylimas žmogus.

Vėžys Jus gali išmušti iš vėžių didesni nei įprasta reikalavimai bei darbdavio, pareigūnų kontrolė. Turbūt mėginsite aiškintis nesusipratimus, derinti interesus, ginti savo tiesą. Gali nemaloniai nuteikti sveikatos patikrinimo eiga ar rezultatas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Regis, nerimausite dėl darbo ar finansinių nesklandumų. Tikėtinas tam tikras psichologinis spaudimas. Neskubėkite išleisti stambios pinigų sumos norimam daiktui ar paslaugai, kol neišsiaiškinote visų sąlygų ir garantijų.

Mergelė Tvarkysite reikalus, susijusius su draudimu, paveldėjimu, mokesčiais ar investicijomis. Už protegavimą ar kitą paslaugą jums gali būti pasiūlytas atlygis. Nieko gero, jei tuo pažeistumėte įstatymą ar moralės normas.

Svarstyklės Šiandien pasistenkite konkrečiai atlikti svarbiausius reikalus, ypač jei jie susiję su augančiąja karta, mokslu, informacija. Gali pavykti atnaujinti seną pažintį ar labiau suartėti su antrąja puse. Nepulkite į abejotiną avantiūrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikėtina, kad būsite verčiami prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus, bylinėtis arba iš naujo derinti interesus. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius ir uždavinius, kurie jus įpareigoja. Būkite atidūs, nes turite priešų.

Šaulys Sugebėsite gerai organizuoti reikalus, vykusiai bendrauti ir derėtis. Kita vertus, gali tekti su kažkuo aršiai ginčytis, įrodinėti savo tiesas bei pagrįsti gerus ketinimus. Iš esmės tai gerai - suvoksite, kas yra įmanoma, o kas - tik jūsų iliuzijos.

Ožiaragis Netinkamas metas sudėtingiems reikalams. Ryte itin saugokitės traumų, būkite atsargus ir kitų žmonių atžvilgiu, kad jiems nepakenktumėte. Teks grąžinti pinigus, atlyginti už broką. Gali susijaukti kažkoks jūsų planas.

REKLAMA

Vandenis Tikriausiai teks spręsti problemas, susijusias su darbu, reklama, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Rizikuosite sudaryti nuostolingą sandorį. Tikėtinas sentimentalių prisiminimų antplūdis. Galite pasijusti bejėgiai dėl negalėjimo pakeisti kažkieno sprendimo.

Žuvys Finansų, turto reikalai labiau konkretizuosis, taps aišku, ką gausite ir ką turėsite atiduoti už tai. Tikėtinas susitikimas su seniai matytu žmogumi. Būsite nusiteikę rizikuoti dėl ypatingų potyrių. Venkite aštrių pokalbių temų, šeimyninių scenų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų