REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moterys turi savų gudrybių, kaip pasiekti tai, ko nori. Kartais jos ima tiesiog žaisti su vyrais, kol šie tampa pasirengę dėl jų padaryti viską. Jūsų dėmesiui – keletas moteriškų žaidimų strategijų, kurias dailiosios lyties atstovės naudoja norėdamos sugundyti vyrus ir gauti iš jų viską… Patikėkite, tikrai viską…

REKLAMA
REKLAMA

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt siūlo iš arčiau susipažinti su kai kuriomis moteriškomis gudrybėmis. Kas žino, gal atpažinsite save ar savo mylimąją…

REKLAMA

Pelės ir katės žaidimas. Sulaukusios dėmesio iš patinkančio vyriškio dažnai moterys elgiasi taip, kad vyras nesuprastų, ar jis jai patinka, ar ne. Pavyzdžiui, ji pabučiuoja jį po pasimatymo, tačiau kitą dieną nekelia telefono ragelio ir taip verčia jį galvoti, gal jai kažkas atsitiko, o gal ji tiesiog nenori bendrauti. Katės ir pelės žaidimas santykių pradžioje gal ir padeda sukurti intrigą, kuri it medus traukia vyrus, tačiau nepersistenkite žaisdamos, nes jam paprasčiausiai tai gali pabosti.

REKLAMA
REKLAMA

„Pažiūrėk, kokia aš graži!” Kitas moteriškas žaidimas, kurį labai mėgsta dailiosios lyties atstovės, yra įvairūs klausimai apie jos išvaizdą. Pavyzdžiui, jos klausia: „Ar man tinka ši suknelė?“, „Kaip aš atrodau su šia šukuosena?“ Manote, kad joms tikrai rūpi jūsų nuomonė? Deja, tokie klausimai yra ne kas kita, kaip mėginimas atkreipti dėmesį į savo dailias kūno linijas. Tai nėra blogai, tiesiog jei ta suknelė vis dėlto nelabai jai tinka, verčiau nutylėkite. Jei to nepadarysite, namuose rizikuojate sukelti trečiąjį pasaulinį karą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš tik kvailutė, o tu – didvyris“. Kartais moterys, norėdamos priversti vyrą ką nors padaryti, tiesiog apsimeta kvailutėmis. Pavyzdžiui, net jei ji puikiai žino, kaip įjungti bevielį internetą, įnirtingai tikina, kad nė neįsivaizduoja, kaip tai padaryti, ir prašo jo pagalbos. Kodėl jos tai daro? Nes kartais moterys tiesiog nori pasijausti gležnomis gėlelėmis.

Ši taktika ypač praverčia tuomet, kai daili kaimynė užsuka pasiskolinti cukraus ir ima pavojingai mirkčioti akytėmis. Kaip tik tuomet „netyčia“ sugedęs televizijos pultelis atitrauks jo dėmesį nuo kaimynės ir leis jam pasijausti didvyriu, išgelbėjusiu jus nuo nemėgstamos laidos.

REKLAMA

„Mylėsimės, jei…“. Kartais moterys naudoja seksą kaip priemonę gauti tai, ko jos nori. Pavyzdžiui, jei mylimasis elgiasi taip, kaip ji nori, karšta naktis nusimato, jei ne – nė nesitikėkite prie jos prisiglausti. Tai yra vienas iš bjauriausiu žaidimų, kurį rekomenduojame pamiršti, jei svajojate apie harmoningus santykius.

Atvirkštinė psichologija. Ar jums yra buvę, kad jūsų mylimoji jums būtų pasakiusi, kaip norėtų gauti dovanų J. Oliverio knygą, tačiau kai jai ją padovanojote, ji visai neatrodė patenkinta. Priešingai, suraukusi nosį vaikščiojo dar keletą dienų. O jei paklausėte, kas blogai, ji tik leptelėjo, kad tokią knygą mielai gautų iš draugės, bet ne iš mylimojo.

REKLAMA

Arba ji netyčia užsimena visai nenorinti, kad jūs surengtumėte jai gimtadienio staigmeną ir sukviestumėte visus jos draugus. Tačiau gimtadienio dieną jį ima pasakoti, koks nuostabus jos draugės vaikinas, kuris jai padarė neįtikėtiną staigmeną ir surengė vakarėlį su draugais, ir kaip ji norėtų tokio vyro šalia savęs, kuris jau rengtų panašias staigmenas. Tiesiog kartais moterys naudoja atvirkštinę psichologiją pasakydamos vyrams vienus dalykus ir tikėdamos, kad jis pasielgs priešingai. Mielos moterys, argi nėra paprasčiau tiesiai šviesiai pasakyti, ko norite?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tylos išbandymas. Kartais moterys, siekdamos gauti ko nori, užsitveria tylos siena ir kurį laiką visai nekalba su savo mylimuoju. Tiesą sakant, tai tikrai nėra pats geriausias konfliktų sprendimo būdas. Galbūt jis ir nutuokia, dėl ko pykstate, tačiau jei pasikalbėtumėte su juo, jam taptų kur kas aiškiau, ko iš jo tikitės.

„Man reikia su tavimi pasikalbėti“. Kai jis žiūri futbolo rungtynes ar laidą apie žvejybą, jai verkiant iškyla poreikis pasikalbėti. Koks sutapimas! Norite patarimo? Verčiau leiskite baigti jam žiūrėti, nes kitaip konfliktas – garantuotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų