REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos „Google“ direktorių valdybos pirmininkas Ericas Schmidtas eilinį kartą paneigė gandus, kad korporacija ketina atsisakyti išmaniųjų akinių „Google Glass“ projekto, rašo leidinys „The Wall Street Journal“.

REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, kompanijai „Google“ tai yra labai svarbi platforma, ir interneto gigantas tai laiko ilgalaikiu projektu. Tam tikrų dalykų sukūrimui reikia nemažai laiko, ir tai yra normalus dalykas, teigė Ericas Schmidtas.

REKLAMA

Mažai kas skundžiasi tuo, jog automobiliai su autopiloto sistema dabar mūsų nesupa kasdieniame gyvenime – juk jų sukūrimui reikalingas laikas, teigia „Google“ atstovas. Analogiškai turėtų subręsti ir išmanieji akiniai.

Šiandien kompanijos „Google“ uždavinys yra padaryti taip, kad išmanieji akiniai būtų maksimaliai tinkami kasdieniam naudojimui. Taip pripažinta, kad anksčiau siūlytas variantas turėjo nemažai trūkumų (ir ne tik technologinių).

Antros kartos „Google Glass“ bus kuriamas „nuo nulio“. Kompanija taip pat viešai pripažino, kad buvo paskubėta su pirmos kartos akinių viešu testavimu, todėl dabar viskas bandymai vyks visiško slaptumo sąlygomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų