REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Martynas Knyzelis siūlo lažybas dvikovinio sporto gerbėjams

Jau balandžio 11 d. Kauno Žalgirio arenoje įvyksiantis „Powerfight“ ciklo turnyrų tęsinys žada dar daugiau intriguojančių ir kraują stingdančių kovų. Neseniai spaudoje išplitusi informacija apie priešininkų paieškas profesionaliems Lietuvos sportininkams netruko pasklisti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio organizatoriai skelbia sunkiasvorių vakaro super dvikovą – Lietuvos garbę ginsiantis daugkartinis „K-1 World“ ir „Heroes“ turnyrų nugalėtojas Martynas Knyzelis surems pirštines su Baltarusijos muaythai ir K-1 čempionu, daugkartiniu tarptautinių turnyrų nugalėtoju Armen Tonojan.

REKLAMA

Pasak vyriausiojo Lietuvos muaythai trenerio Mariaus Misiūno, apie Baltarusijos kovotoją Armen Tonojan jau spėjo pasklisti legendos. Profesionalus sportininkas ,,nokautų meistro” pravardę spėjo įgauti ne tik savo gimtojoje šalyje, bet ir pasaulinėse arenose.

,,Martynui Knyzeliui teks susigrumti su išties stipriu priešininku, garsėjančiu stiprybe, aršumu bei nepriekaištinga technika. Dauguma jo kovų baigiasi dar net nespėjusios prasidėti – priešininkai krenta per pirmasias trisdešimt pirmojo raundo sekundžių. Nepaisant šių statistinių duomenų, tikiu savo auklėtinio Martyno gebėjimais ir jo pergale. Tikiuosi treniruotės, didelis įdirbis ir pasiruošimas duos savo vaisių”, – laukdamas sunkiasvorių dvikovos komentavo M. Misiūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš ,,nokautų meistrą” kovosiantis Martynas Knyzelis sakosi nei kiek nesijaudinantis dėl tokių įspūdingų priešininko duomenų. Priešingai – nestokojantis humoro jausmo lietuvis pateikia retorinį klausimą žiūrovams:

,,Jei dalyvautumėte lažybose, už kurį kovotoją statytumėte:,,nokautų meistrą” ar ,,guminį meškutį”? Greičiausiai pirmąjį. Tačiau ar visada apie knygą galima spręsti tik iš jos pavadinimo?”, - pasitikėjimą savo jėgomis išreiškė M. Knyzelis.

,,Guminiu meškučiu” vadinamas Lietuvos atstovas savo ištverme ir jėga jau spėjo nusipelnyti dvikovinio sporto gerbėjų simpatijas. Pasak Lietuvos K-1 federacijos prezidento Romualdo Navicko, ši dvikova turėtų pateisinti visus adrenalino ištroškusių žiūrovų lūkesčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

,,Du profesionalūs kovotojai, pasižymintys skirtingomis, tačiau puikiai įvaldytomis technikomis. Du čempionai, turintys pilnus bagažus pergalių ir nuolat siekiantys užsibrėžtų tikslų. Du lygiaverčiai partneriai, stosiantys ginti savo ir savo šalių garbės bekompromisėje kovoje. Čia daugiau klausimų kilti neturėtų”, - įtaigiai kovą pristatė legenda tapęs dvikovinio sporto pradininkas Lietuvoje R. Navickas.

,,Powerfight” organizatoriai praneša, kad artimiausiu metu turėtų paaiškėti galutinis trečiojo turnyro kovų sąrašas. Skelbiama, kad ringe susigrums profesionalūs kovotojai iš geriausiųjų visos Lietuvos sporto klubų, tokių kaip Kauno ,,Titanas”, Vilniaus ,,Fightacademy”, ,,Sparta gym”, Šiaulių ,,Drakonas”, Marijampolės ,,Remeris”, Utenos ,,Impuls”, Trakų ,,Mustangas” ir kt. Tarptautinėse kovose pasirodys garsūs ir daug pergalių pasiekę Baltarusijos atstovai.

REKLAMA

,,Šis turnyras - lyg finišo tiesioji, vedanti į didžiąją areną. Galų gale turėtų paaiškėti, kurie Lietuvos sportininkai verti stoti į didįjį ringą ir suremti pirštines su pasaulinio lygio profesionalais”, - komentavo Lietuvos muaythai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas.

Norėdami apie įvyksiantį ,,Powerfight” turnyrą sužinoti daugiau, sekite naujienas spaudoje. Organizatoriai žada dar ne vieną intriguojančią ir apetitą dvikovinių sporto šakų mylėtojams keliančią staigmeną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų