REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuspręsti, ar verta tęsti santykius su žmogumi, kuris jums labai patinka, tačiau ne visada randate bendrą kalbą, nelengva. Deja, suklydus kelio atgal greičiausiai nebebus…

REKLAMA
REKLAMA

Jei vienos rankos pirštų neužtenka suskaičiuoti, kiek santykių nutraukėte per pastaruosius metus, gali būti, kad inicijuojate skyrybas dėl netinkamų priežasčių. Taip elgdamiesi galbūt prarandate galimybę sukurti darnius ilgalaikius santykius, kurie jums suteiktų daug džiaugsmo. Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 8 nevykusias skyrybų priežastis.

REKLAMA

1. Jūs smarkiai susipykote. Patikėkite, nė viena pora ginčų neišvengia, tačiau tai dar nėra priežastis skyryboms. Net ir pačios nekonfliktiškiausios poros kartais pykstasi ir tai visiškai normalu. Juk jūs esate du skirtingi žmonės, kurie, akivaizdu, kai kuriais klausimais gali turėti skirtingą nuomonę. Atminkite, kad diskusijos su kitokią nuomonę turinčiu žmogumi padės suprasti kitos pusės argumentus ir tobulėti. Priimkite konfliktus kaip būdą geriau pažinti savo partnerį – tai jus tik suartins. Kitas klausimas yra tas, ar mokate pyktis ir prieiti kompromisus vienas kito atžvilgiu.

REKLAMA
REKLAMA

2. Jam (jai) patinka ne viskas, kas patinka jums. Įsivaizduokite, kad jūs tiesiog dievinate plaukimą. Tačiau simpatiška mergina, su kuria neseniai susipažinote ir jau buvote keliuose pasimatymuose, atsisako su jumis eiti į baseiną, nes ji nemėgsta vandens pramogų, ir siūlo verčiau nueiti į kiną. Jūs greičiausiai pamanysite, kad tarp jūsų nėra nieko bendro ir nenorėsite tęsti su ja santykių, tačiau tai būtų didelė klaida. Pirmiausia turėtumėte išsiaiškinti, ar neturite kitų bendrų pomėgių. Nesitikėkite rasti partnerio, kuriam patiktų absoliučiai viskas, kas patinka ir jums, bet jei yra nors keli dalykai, kurie jus sieja, tuomet verta pabandyti. Žinoma, jei tik jūsų jausmai tam žmogui yra stiprūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Mylimasis ar mylimoji pastebi priešingos lyties atstovų patrauklumą. Galbūt jūs pavergėte savo antrosios pusės širdį, tačiau dėl to jis (ar ji) tikrai netapo aklas (-a). Galbūt jūsų partneris jus beprotiškai myli, bet dėl to jis (ji) neturėjo prarasti gebėjimo pastebėti kitų gražių vyrų ar moterų. Juk aplink mus yra daugybė patrauklių žmonių, bet tai nereiškia, kad su visais jais turime užmegzti santykius.

Jei jūsų antroji pusė yra tvirtai apsisprendusi kurti rimtus santykius, joks fizinis aplinkinių merginų ar vaikinų patrauklumas jūsų poros neišskirs, tad neverta kelti kivirčų dėl to, jei, pavyzdžiui, gyvenimo draugas pastebėjo, kad jūsų bendradarbė yra simpatiška. Na, o jei jis nenusiteikęs puoselėti ilgalaikių santykių, tuomet ir pavydas čia nepadės…

REKLAMA

4. Jūs neturite laiko pasimatymams. Taip, mes visi žinome, kaip svarbu gyvenime padaryti karjerą, uždirbti daug pinigų, nusipirkti namą ir gražų automobilį, tačiau ar visa tai tikrai yra prioritetai jūsų gyvenime? Mokslininkai, gydytojai ir net prezidentai turi antrąsias pusės. Nejaugi manote, kad jie yra mažiau užsiėmę? Darbas ir kiti interesai yra labai svarbūs, bet ne tokie svarbūs, kad trukdytų jums mėgautis didžiausiu malonumu gyvenime – meile ir harmoningais santykiais.

5. Praeities nuoskaudos. Iš praeities reikėtų pasimokyti, o ne ja gyventi. Jei jūsų buvęs partneris labai jus įskaudino, dar nereiškia, kad taip pasielgs ir naujasis draugas ar draugė. Taigi tikrai labai kvaila nutraukti santykius tik todėl, kad kažkas praeityje jus įskaudino ir paprasčiausiai bijote, jog tai pasikartos. Išmokite žvelgti tik į ateitį!

REKLAMA

6. Mylimasis ar mylimoji elgiasi priešingai nei norėtumėte. Supraskite, kad jūsų antroji pusė nėra jūsų nuosavybė, kuriai galite įsakinėti kaip elgtis. Galbūt jums nepatinka, kad jis eina su draugais, tačiau jis pats sprendžia, ar jam to reikia. Galbūt jums nepatinka, kad ji išleidžia daug pinigų bateliams, tačiau negalite jai uždrausti visai jų nepirkti, juk ji užsidirba pati. Žinoma, kompromisai yra tiesiog būtini kiekvienuose harmoninguose santykiuose, tačiau tikrai kvaila nutraukti santykius su mylimu žmogumi tik todėl, kad jis (ji) ne visada elgiasi tiksliai taip, kaip jūs norite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Jis (ji) padovanojo ne visai tai, ko tikėjotės. Tikrai neverta nutraukti santykius su gyvenimo draugu tik todėl, kad jis jums padovanojo virtuvinį kombainą ar gimtadienio proga mylimoji kaip ir kasmet jus „nudžiugino“ keletu porų kojinių. Neleiskite smulkmenoms sugriauti jūsų gyvenimo. Jei jaučiatės nesmagiai dovanų gavusi virtuvinį kombainą ar penktus metus iš eilės kojines, pasikalbėkite su savo antrąja puse. Gali būti, kad jis (ji) nė neįsivaizduoja, kad dovana galėjo jus įžeisti. Užuot kėlę audrą vandens stiklinėje, stenkitės prisiminti ir puoselėti tik gražias akimirkas, kurias išgyvenote drauge.

8. Su šiuo žmogumi ne visada jaučiatės laimingas (-a). Meilė yra turbūt kaprizingiausias jausmas iš visų. Deja, santykiai susideda iš daugybės dalykų ir ne tik meilė yra kiekvienų harmoningų santykių dalis. Kartais gali pasitaikyti dienų, kai partneris jus nuvilia, bet tokių dienų pasitaiko kiekvienos poros gyvenime. Pagalvokite plačiau: ką jums šis žmogus apskritai reiškia ir kokių dienų judviejų gyvenime būna daugiau – džiugių ar liūdnų. Be to, neturėkite iliuzijų, kad kitas žmogus privalo jus padaryti laimingą – laimę kiekvienas žmogus gali susikurti tik pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų