REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Būdama vos 13 metų, Annalisa Hackleman sužinojo, jog jos organizmą kamuoja policistinis kiaušidžių sindromas, hormoninis disbalansas. Ant fotografės smakro nuo paauglystės pradėjo augti tankūs plaukai, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Sunerimusi mama, dukrą vedėsi ir į kosmetologo kabinetą, tikėjosi, jog lazeris veiksmingai pašalins nereikalingus plaukelius. Tačiau procedūra veiksminga buvo tik tuomet, plaukeliai ėmė augti vis tankiau. Mergina skustis buvo priversta bent du kartus į dieną. Tai, be abejo, kėlė jai didžiulį diskomfortą, Annalisa gėdydavosi išeiti iš namų.

REKLAMA

Tik sutikusi savo būsimą sutuoktinį Davidą, moteris pagaliau atsikvėpė. Vyras padėjo susigyventi su tuo, kokia ji yra. Galop Annalisa nusprendė mesti skustuvą į šiukšlinę ir daugiau niekada nesiskusti. Ilgainiui jos smakras pasidengė tankiu plaukų sluoksniu.

„Mudu su Davidu draugaujame 8-erius metus. Nemanau, kad jam labai patinka mano veido plaukai, tačiau jis myli mane ir daugiau niekas nesvarbu. Jis visuomet mane palaiko ir supranta“, – džiaugiasi moteris.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų