REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Kovo 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 

Avinas Šiandien turbūt neišvengsite rūpesčių dėl namų ir artimųjų, kuriems nelabai sekasi. Kontroliuokite emocijas, kad neįžeistumėte kitų ir neatrodytumėte įsižeidę patys. Pasistenkite neapsigauti finansiniuose, materialiniuose reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir darbo reikalais. Finansinės ir meilės avantiūros gali atnešti rimtų problemų. Lengva bus sugadinti svarbius santykius, bet sunku ištaisyti.

REKLAMA

Dvyniai Darbas reikalaus ypatingo atsakingumo ir apdairumo. Galimas kompromituojamas nutikimas darbe arba padidės įtampa dėl numatomų reformų, klibančių pozicijų išsaugojimo.

Vėžys Gali būti, kad konkuruosite dėl patinkančio asmens arba norimų pareigų, bylinėsitės, derėsitės. Galite daug ką sugadinti savo spaudimu, netaktu, suktomis manipuliacijomis. Pasistenkite išlikti korektiški.

Liūtas Tikėtina, kad neišvengsite nemalonių finansinių rūpesčių. Teks skubiai tvarkyti reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Dėl įsiskolinimo, žalos gresia juridiniai nemalonumai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nusimato sunkus pokalbis su įtakingu asmeniu, sudėtinga juridinė, moralinė arba finansinė problema. Galimas daug lemiantis žinių arba veiklos rezultatų patikrinimas, atsakinga komandiruotė.

Svarstyklės Šiandien sunku bus realizuoti profesinius sumanymus netgi pasitelkus jums pavaldžius ir pritariančius žmones. Nusimato nelengvas pokalbis su darbdaviu arba pareigūnu. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi.

Skorpionas Nepatartina švaistytis tuščiais pažadais ir prisiimti abejotinus įsipareigojimus, net jei bus jaučiamas kolektyvinis spaudimas. Regis, turėsite progą sužinoti, ar tie, kuriuos laikote draugais, tikrai tokie yra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Gali kilti nesusipratimų dėl išaiškėjusių sukčiavimo faktų, neapdairumo, melo ar intrigų. Mažiau klausykite gandų, apkalbų ir visur remkitės realiais faktais. Saugokitės vagių, šmeižto ir kvėpavimo takų infekcijų, alergijų.

Ožiaragis Šiandien jums norėsis įspūdžių, pasikeitimų. Nekaip pasijusite, jei bus reikalaujama preciziškai atlikti jums neįdomų darbą. Vakare galite pasielgti kažkaip neadekvačiai ar neatsargiai. Tai gali sukelti nenumatytų keblumų.

Vandenis Puikiai jausite pagrindą po kojomis ir mokėsite į situaciją pažvelgti racionaliu žvilgsniu. Vis dėlto neskubėkite nieko brangesnio pirkti, parduoti, nuomotis, investuoti - lengva kažko neįvertinti ir įklimpti į ilgalaikes problemas.

Žuvys Jauskite atsakomybę už tai, ką kalbate, žadate. Pavojai, nuostoliai šiandien tykos kelyje, reikaluose su technika. Jei tvarkysite dokumentus, aklai nepasirašinėkite, nes galite nukentėti dėl neapdairumo, neįsigilinimo į sąlygas.

 

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų