REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitų planetų gyventojai Žemėje lankėsi jau gilioje senovėje?

Artefaktai, kurių kitaip paaiškinti neįmanoma

Ar tikrai gilioje senovėje mūsų planetoje lankėsi kitų pasaulių gyventojai? Kai kurie artefaktai skatina manyti, kad taip galėjo būti, nes niekaip kitaip jų paaiškinti neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA

„Pavyzdžiui, kai kurie archeologų radiniai, kuriuos vadiname artefaktais, keistais laikomi dėl to, kad jų kilmė akivaizdžiai technogeninė, tačiau kai mokslininkai pabando nustatyti jų amžių, paaiškėja, kad tiems radiniams – šimtai milijonų metų, o tuo metu Žemėje apie tokias technologijas niekas net nesapnavo“, rašo esoreiter.ru.

REKLAMA

Vienas iš jų aptiktas Rusijoje, Tolimuosiuose Rytuose. Statant tiltą tarp Vladivostoko ir vienos salos, buvo aptiktos metalo nuolaužos. Mokslininkai nustatė, kad tai – kažkokio mechanizmo likučiai. Tačiau jiems maždaug 240 milijonų metų!

Mokslininkai vis dar neranda atsakymo, iš kur Kinijos ir Tibeto pasienyje atsirado liliputų kapinės, aptiktos 1937 metais. Jei tikėsime užrašu ant vieno ten aptikto akmens, prieš 13 milijonų metų į Žemę atskrido dropai, tačiau jų orlaivis sudužo, ir ateiviai buvo priversti pasilikti mūsų planetoje. Įdomiausia tai, kad tose vietose ir dabar gyvena žmonės, kurių ūgis vos 120 centimetrų. Save jie vadina dropų palikuonimis.

REKLAMA
REKLAMA

Kita vertus, vis daugiau artefaktų rodo, kad mąstantis žmogus (ar kokia nors kita mąstanti būtybė) Žemėje egzistavo gerokai seniau negu dar visai neseniai buvo manoma. Antai sudėtingo suakmenėjusio mechanizmo, kurį neseniai aptiko Sankt Peterburgo archeologai, amžius apie 400 milijonų metų.

Dar viena sensacija tapo Jordanijoje aptikta švininė knyga, kurios lapai – švininės plokštelės. Manoma, kad jei pavyks iššifruoti jos turinį, mūsų suvokimas apie senovę gali pasikeisti iš esmės.

Beje, net ir Biblijoje aprašomi įrenginiai, kuriais esą naudojosi angelai, leisdamiesi į Žemę. Tai, pasak tyrinėtojų, taip pat galima laikyti netiesioginiu įrodymu, kad senais laikais mūsų planetoje lankėsi ateiviai.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų