REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuostabus oralinis seksas – erotinė technika, kurią panaudoję iš proto išvesti galite bet kurį stipriosios lyties atstovą. Tai gali būti puikia sekso įžanga, labai ją praturtinsite įjungdami ir „69“ pozą.  

REKLAMA
REKLAMA

Tiek daug maloniu emocijų... tačiau ar gali būti, jog pati nežinodama darote oralinio sekso klaidų? Sužinokite tai perskaičiusi dažniausiai pasitaikančius nesusipratimus bei patarimus, kaip tai išspręsti.

REKLAMA

1. Dantų plėšrūnė – mirtini gniaužtai

Vietoj malonumo – tik lengvos skausmo dejonės... Jei manote, kad tenkindama, papildomai stimuliuodama darote jam didelę paslaugą (be jokio malonumo), pagalvokite dar kartą – jo galvoje mintys apie patirtus nemalonius pojūčius gali priversti krūptelėti. Geras oralinis seksas spindi subtilumu, taktiškumu reaguojant į partnerio atsaką į prisilietimus. Taip pat privalu vengti kerėpliškumo, ypač kalbant apie visus veiksmus, susijusius su dantimis.

Dantimis lengvai stimuliuoti partnerį galite tik tuomet, jei darote tai atsargiai ir jam patinka. Nedarykite prielaidų, kad vyrui patinka grubumas oralinio sekso metu tol, kol jis to neaiškiai nepasakys ar neparodys. Net ir tokiu atveju, kartkartėmis leiskite mylimajam atsikvėpti, pasimėgauti švelnumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų