REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėmesio! Merginos ir moterys! Visi toliau išvardyti subjektai, nesvarbu, koks jų Zodiako ženklas, yra egoistai, gyvuliai ir storaodžiai begemotai, ryjantys alų ir besivoliojantys ant sofos, kai mes, moterys, ant savo pečių palaikome šios apgailėtinos planetos egzistavimą!

REKLAMA
REKLAMA

Be to, visi vyrai yra ožiai, bjaurybės, onanistai, impotentai, seksualiai susirūpinę šizofrenikai (kur logika?), kretinai, infantilūs zoofilai.

REKLAMA

Mergelė

Žinoma, egoistas. Savotiškas unikumas. Žmogus, kompleksuojantis vien dėl savo Zodiako ženklo pavadinimo ir todėl atkakliai bandantis atrodyti kuo vyriškesnis nei yra iš tikrųjų. Kartais griebiasi kraštutinumų. Mėgina sužavėti ir įrodyti savo privalumus kitiems, panašiems į save. Mėgsta sakyti komplimentus ir ypač stebėti reakciją po to. Jeigu mato, kad komplimentas suveikė, jį pradeda „vežti“... Užveža iki amžinos meilės prisipažinimo. Netikėti negalima kategoriškai. Lovoje paprastai nieko ypatingo nepademonstruoja. Vietoj audringo ir aistringo sekso gali paskaityti knygą ar pasižiūrėti televizorių (arba dar blogiau – prasėdėti prie kompiuterio), teisindamasis tuo, kad jo mantra pavargo. Prisivilioti į lovą galima ašaromis, romantiškais pažadais, karštais prisipažinimais su visokių romantiškų nesąmonių priemaiša. Nelinkęs eksperimentuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų