REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausioje krepšinio šventėje Lietuvoje sekmadienį spindės ne tik ryškiausios šio sezono BEKO-LKL žvaigždės, bet ir garsūs praeities krepšininkai. Abiejų ekipų sudėtis papildys po du buvusius komandų žaidėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Prie „Amžinų priešininkų“ komandos prisijungs gerai pažįstami Andrius Šležas ir Grigorijus Khizhnyakas.

REKLAMA

A.Šležas – rezultatyviausias visų laikų Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkas. Šiemet 40-ąjį jubiliejų atšventęs ir trenerio karjerą pradėjęs puolėjas LKL rungtyniavo dvylika metų.

216 cm ūgio ukrainietis G.Khizhnyakas Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavo 2000-2002 metais. 40-metis išsiskyrė ne tik savo centimetrais, bet ir spalvinga asmenybe.

„LKL rinktinei“ atstovaus „geležinis žmogus“, 19-a sezonų stipriausioje Lietuvos krepšinio lygoje rungtyniavęs Rolandas Matulis. Beveik visą karjerą nuo lygos įkūrimo „Sakalų“ gretose rungtyniavęs 41-erių puolėjas yra daugiausiai kamuolių atkovojęs ir rezultatyviausias lygos žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Kita „LKL rinktinę“ papildysianti legenda – 39-erių šiaulietis Mindaugas Žukauskas. Jis pradėjo ir baigė karjerą gimtojo miesto komandoje. „Šiauliuose“ iš viso puolėjas praleido penkerius metus. Iš Šiaulių persikėlęs į Kauno „Žalgirį“, M.Žukauskas tapo Eurolygos čempionu. Jis – taip pat ir 2003 metų Europos čempionas.

Aiškios galutinės komandų sudėtys. „Žalgirio“ strategui Gintarui Krapikui rungtynių metu padės „Lietuvos ryto“ ekipos vairininkas Marcelo Nicola, o susitikimą starto penkete pradės Adas Juškevičius, Jamesas Andersonas, Edgaras Ulanovas, Paulius Jankūnas ir Antanas Kavaliauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

G.Krapikas į savo komandos gretas pakvietė Luką Lekavičių, vieną taikliausių BEKO-LKL snaiperių Artūrą Milaknį, geros nuotaikos nestokojantį Kšištofą Lavrinovičių ir vieną naudingiausių BEKO-LKL žaidėjų – Gediminą Oreliką. Dėjimų konkursui intensyviai besiruošiantis Travisas Leslie taip pat įtrauktas į atsarginių žaidėjų sąrašą ir savo sugebėjimus galės pademonstruoti rungtynių metu.

Priešininkų stovykloje „LKL rinktinės“ stratego Kazio Maksvyčio asistentu rungtynėse bus Utenos „Juventus“ ekipos treneris Dainius Adomaitis, o starto penkete rungtynes pradės Rashaunas Broadusas, Deividas Gailius, Martynas Mažeika, Alexanderis Oriakhi ir Julius Jucikas.

REKLAMA

K.Maksvytis į savo treniruojamos komandos gretas pakvietė „Šiaulių“ ekipos gynėją Roką Giedraitį, puolėją Arvydą Šikšnių („Juventus“) ir Fiodorą Dmitrievą („Dzūkija“). Gynėjų grandyje taip pat rungtyniaus Evaldas Žabas („Lietkabelis“) ir Michaelas Dixonas („Pieno žvaigždės“).

Didžiausia krepšinio šventė Lietuvoje, vienijanti geriausius LKL krepšininkus ir trenerius po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. Kovo 29-ąją „Siemens“ arenoje spindės ryškiausios LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus. „BEKO-LKL Žvaigždžių dienoje“ šalies krepšinio aistruolius privers išsižioti fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų