REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Būtų puiku, jei galėtumėte likti namie. Jei sulauksite kvietimų į svečius, verčiau pas save pasikvieskite savo draugus. Daugiau pabendraukite su tėvais, seneliais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Daug nenorėkite ir nesiblaškykite (ypač tvarkydami finansinius reikalus). Venkite daug bendrauti, kalbėti, juolab ką nors žadėti (ypač vaikams ar mylimam asmeniui) – stenkitės ne pasakyti, o išgirsti.

REKLAMA

Dvyniai Ne pats geriausias metas: vargu ar būsite patenkinti tuo, ką gaunate, kas jums siūloma. Deja, šiuo metu ko nors geresnio tikėti neverta. Gresia nenumatytos išlaidos ir nesutarimai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Stiprinkite sveikatą.

Vėžys Nesugadinkite savo vaikams, sutuoktiniui nuotaikos tuščiais ginčais, priekaištais. Vaikams, sutuoktiniui reikia tik geraširdiško jūsų dėmesio. Netinka aiškintis meilės santykių – tai gali išskirti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Vis dar nepalankus metas veikti, keliauti, bendrauti, ypač su svetimais. Atidėkite svarbius reikalus rytdienai. Taikykitės su artimaisiais, pasistenkite prisiminti, kokių pažadų jiems neįvykdėte.

Mergelė Nurimkite – bus svarbu neįsivelti į ginčus ir konfliktus su artimaisiais. Nepamirškite vakare prisipažinti sutuoktiniui, kad jį mylite.

Svarstyklės Jei kas nors nepavyks, nesielvartaukite – nesėkmingas laikas tęsiasi. Būkite atsargesni kelyje, dirbdami su degiomis ir sprogiomis medžiagomis, aštriais instrumentais.

Skorpionas Mažiau jaudinkitės – dabar tik laikini sunkumai. Saugokite gerus santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – nesipykite, jūsų ryšys gali nutrūkti. Vakaras geras aplankyti tėvus ir šeimos draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Atidėkite atsakingus reikalus kitai savaitei. Daugiau dėmesio skirkite vaikams: galite sužinoti apie jų slaptus nemalonumus, netikusius draugus. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui.

Ožiaragis Nepalankus metas, nieko neįmanoma teisingai nuspėti, viskas išeis atvirkščiai, tad niekur nerizikuokite. Ypač atsargūs būkite atlikdami kasdienius darbus, ką nors veikdami rankomis. Draugais labai nepasitikėkite – jie gali išduoti jūsų paslaptį.

Vandenis Tylos, poilsio metas. Netinka spręsti finansinių problemų ar tvarkyti darbo reikalų. Ir mažiau tikėkitės iš mylimo asmens ar sutuoktinio dėmesio, gal tik tuomet vakare jūsų lauks maloni staigmena.

Žuvys Kol patys ko nors nesugadinsite, viskas klostysis neblogai. Bus svarbu nesivelti į ginčus ir nesakyti „niekada”. Būkite atsargūs vairuodami.  

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų