REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kovo 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Kovo 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Pasikliaukite savieiga, ir laimė tikrai nusišypsos, o reikalai pakryps naudingesne linkme. Šiandien beveik savaime gali išsispręsti painus reikalas, ypač jei kreipsitės pagalbos, užtarimo į draugus. Palankesnė antra dienos pusė: jūsų lauks pasisekimas, ypač tarp priešingos lyties atstovų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šauni diena. Reikalui esant, rizikuokite – pasiseks. Būkite atidesni šeimos nariams, sutuoktinio nuomonei (ir jausmams – tai romantiškas metas). Palankūs meilės pasimatymai. Vakare tinka supažindinti mylimą asmenį su tėvais, giminaičiais.

REKLAMA

Dvyniai Diena tinkama tvarkyti svarbius darbo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių. Moterims, beje, tiks aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Vėžys Šios dienos naujienos, susitikimai bus naudingi, padės spręsti finansines problemas. Būkite atidūs draugų įspėjimams, patarimams. Pats geriausias laikas susitikimams, deryboms, pasirašyti finansinius dokumentus iki pietų.

Liūtas Gali pasirodyti, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, pernelyg ilgai sprendžiasi, tačiau jėga skubinti įvykių nederėtų. Vis dėlto diena palanki, tad mokėkite laukti – aplinkybės tikrai pasisuks jūsų naudai ir kai kas svarbaus išsispręs jūsų naudai. Bet kokiu atveju popiet tikrai patikėsite, kad gyvenimas yra gražus!

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sėkminga diena, tiesa, bus svarbu, kad jūsų sprendimams pritartų artimieji. Tai geras laikas ieškoti naujų galimybių veiklai plėsti, palanku užmegzti naujus dalykinius ryšius. Geras laikas įsigyti buitinės technikos.

Svarstyklės Imkitės sudėtingų darbų, reikalaujančių drąsos, įkvėpimo. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų – rasite išeitį. Diena palanki svarbiems susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

Skorpionas Nepraleiskite geros progos pasikalbėti su svarbiais žmonėmis dėl darbo – jie bus nusiteikę draugiškai, sutiks paremti. Antra dienos pusė itin palanki pasitikrinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Rizikuoti patiems nereikia, labiau pasikliaukite aplinkinių, o ypač savo poros ar partnerių darbe sprendimais ir pagalba: tegu jie labiau dėl jūsų pasistengia.

Ožiaragis Diena daug kuo palanki. Imkitės svarbiausių, atsakingiausių reikalų. Pats svarbiausias laikas, kai galima rizikuoti, veltis į avantiūras, iki pietų. Tuo metu turite galimybę drąsiais veiksmais reikalą pasukti savo naudai.

Vandenis Naudinga susitikti su svarbiais žmonėmis, vadovu dėl darbo – jūsų reikalai dabar gali pakrypti į gera. Palanku pasirašinėti ilgalaikius finansinius dokumentus su užsieniečiais. Galimi išskirtiniai susitikimai, perspektyvios pažintys. Neatsisakykite vakaro pakvietimų į svečius, klubą ir pan.

REKLAMA

Žuvys Įkvėpimo semkitės iš aplinkinių – kitų kalbose stenkitės išgirsti naujų dalykų, idėjų: tai ilgam taps atsparos tašku. Iki pietų reikia imtis iniciatyvos; būtent dabar galite įvykių eigą pasukti kur kas palankesne linkme. Daugiau bendraukite, tarkitės, pasirašinėkite svarbius dokumentus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų