REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate moterų varžybose Šanchajuje tapusi Jelizaveta Tuktamyševa išsiskyrė specialiame pirmenybių nugalėtojų ir prizininkų pasirodyme. Itin kuklią aprangą apsitempusi 18 metų rusaitė turėjo slėpti „iššokiančią“ savo krūtį.

REKLAMA
REKLAMA

Nemalonumai J. Tuktamyševai prasidėjo, kai šokėjai tekdavo kelti rankas į viršų. Itin aptempta raudona suknelė negalėjo uždengti jos apvalumų ir šie pasirodydavo viešumoje. Tai netruko užfiksuoti ir fotografai. Reikia pagirti rusaitę, kad ši nepasimetė ir programą puikiai baigė net ir ribojama netinkamo drabučio.

REKLAMA

Pasaulio čempionė gan didele persvara užsitikrino nugalėtojos titulą – surinko 210,36 balo, o artimiausia persekiotoja iš Japonijos Satoko Miyahara – 193,6 balo.

Praėjusį sezoną J. Tuktamyševa Rusijos čempionate užėmė tik 10-ą vietą ir liko namie, kai jos kolegė rusė Adelina Sotnikova Sočio olimpiadoje iškovojo auksą.

„Po tokio nesėkmingo sezono man buvo sunku, tačiau treneriai daug padėjo ir tikėjo manimi net kai aš pati abejojau, - tvirtino dailiojo čiuožimo atstovė. – Suvokiau, kad tai – ne pabaiga, kad galima eiti tolyn. Džiaugiuosi, kad įveikiau sunkumus ir grįžau dar stipresnė.“

Kol A. Sotnikova gydosi traumas, J. Tuktamyševa laimėjo net 8 tarptautines varžybas, įskaitant „Grand Prix“ finalą, Europos ir pasaulio čempionatus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų