REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia seksualinio elgesio ir santykių apklausa buvo siekiama išsiaiškinti, kaip iš tikrųjų elgiasi įvairūs žmonės. Apklausoje dalyvavo beveik 6000 tūkstančiai vyrų ir moterų, kurių amžius svyravo nuo 19 iki 94 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš nagrinėtų temų buvo homoseksualūs lytiniai santykiai. Pasirodė, jog paeksperimentuoti linkę ne tik vyrai, bet ir moterys...

REKLAMA

Tyrimas parodė, jog homoseksualiu seksu užsiima ne tik apgirtusios studentės. 6 proc. apklaustųjų vyrų identifikavo save homoseksualais, tačiau net 12 proc. teigė gavę oralinį seksą iš tos apčios lyties partnerio. 11 proc. prisipažino darę oralinį, o 8 proc. teigė turėję analinių santykių su kitu vyru.

Tuo tarpu lezbietiškų santykių yra turėjusios net 15-16 proc. moterų, nors vos 1 proc. iš visų apklaustųjų identifikavo save homoseksualiomis.

Taip pat paaiškėjo, jog eksperimentuoti laibiausiai linkusios 20-24 metų merginos. Tuo tarpu vaikinai labiausiai lytiškai aktyvūs su tos pačios lyties partneriais būna 16-18 metų, tačiau vyrai pasiruošę eksperimentams būna maždaug iki 50-ties.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų