REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Tai šeiminių reikalų diena. Nusimato namų apyvokos pirkinys arba susitarimas dėl namų apdailos, šeimos verslo ar pan. Popiet parūps ir pramogos, meilės intrigos. Regis, jus užburs dviprasmiškas flirtas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Iki pietų nusimato gera nuotaika, kūrybinis įkvėpimas. Galite gauti pakvietimą į šou renginį, pobūvį arba meilės pasimatymą. Seksis daryti įspūdį aplinkiniams. Vakare gali tekti pasirūpinti sava arba šeimos nario sveikata.

REKLAMA

Dvyniai Gali būti, kad darbe teks ką nors pavaduoti arba konkuruoti dėl norimų pareigų, didesnio uždarbio. O jeigu tai nėra aktualu, tuomet domins sveikatos ir grožio procedūros, madingi daiktai. Galite kažką išbandyti ar įsigyti.

Vėžys Ši diena bus kupina įspūdžių. Dėl daug ko pavyks nesunkiai susitarti. Tvarkykite reikalus, o jei reikia, kreipkitės dėl įsidarbinimo ar juridinės konsultacijos. Pravartu derinti interesus, aiškintis santykius. Vakare nerimo gali sukelti vaikai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite seksualūs, psichologiškai įžvalgūs. Regis, mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, sureguliuoti verslo, paskolų, draudimo reikalus. Ryžtingai ieškokite naujų darbo formų bei metodų. Vakare gali staiga sutrikti sveikata.

Mergelė Regis, gausite aktualių žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Galite susidomėti nauja veikla, dalyvauti svarbiame renginyje, gauti pasiūlymą iš įtakingo asmens. Vakare nuotaiką gali sugadinti partnerio pretenzijos arba jo bėdos.

Svarstyklės Būsite nusiteikę rimtai paplušėti, kad įvykdytumėte savaitės planą. Darbinę atmosferą gerins malonūs flirtai, naudingi susitarimai. Vakare jus gali sudominti naujas užsiėmimas, masinis renginys. Tikėtinas ir meilės pasimatymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Kontaktus palaikyti geriau seksis iki pietų, nes vėliau pajusite norą atsiriboti. Galbūt ką nors iš draugų ar simpatijų mėginsite proteguoti, morališkai paremti arba tokios paslaugos patys sulauksite iš pastarųjų.

Šaulys Galimi įvykiai, kurie sukels iliuzijų, rožinių vilčių. Kai kuriuos jūsų siekius pakeis nauji norai. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas arba slaptas įsimylėjimas. Gera diena užsiimti menu, socialiniais reikalais.

Ožiaragis Šiandien gali pavykti praktiškai realizuoti tai, ką seniai puoselėjate savo mintyse. Arba bent pradėti veikti ta linkme. Regis, būsite linkę šiek tiek pataikauti savo ir mylimų žmonių užgaidoms, jų apetitui.

REKLAMA

Vandenis Nebloga diena tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, derėtis dėl atlygio, komercinių sutarčių. Turbūt su artimo žmogaus pagalba priimsite svarbų sprendimą. Vakare galite sunerimti dėl savo arba šeimos nario sveikatos sutrikimo.

Žuvys Nebloga diena išvykoms, deryboms, interviu ėmimui ar teikimui. Tikėtinas komercinis susitarimas, dėmesio verta informacija per reklamą, pažįstamus žmones, kuria pavyks kuo puikiausiai pasinaudoti, jei nelauksite vakaro.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų