REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Balandžio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Balandžio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Nors būsite užsiėmę, jūsų jausmams bus kur pasireikšti: susitikimo su jumis itin lauks mylimas asmuo. Diena labai palanki tvarkyti reikalus kūrybinių bei laisvų profesijų atstovams.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Geras laikas ieškoti patikimų partnerių, investuotojų ar tiesiog darbo vietos. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą. Tinka spręsti šeimos santykių problemas su šios srities specialistu.

REKLAMA

Dvyniai Labiau pasikliaukite partneriais ir netrukdykite jiems veikti. Palankus metas taikytis su sutuoktiniu ir prisiminti medaus mėnesį. Beje, viskas, kas šiandien vyks, tik į naudą, nors iš pradžių nenorėsite tuo tikėti.

Vėžys Derėtų atsižvelgti į ankstesnes klaidas, o vyrams į moterų nuomonę, tuomet rizikuoti verta, juolab jei reikalas bus susijęs su dideliais pinigais ar karštais jausmais.

Liūtas Pasiseks (ypač moterims). Jūsų nauji sumanymai tikrai šaunūs. Nereikėtų sielotis, jei iškart nepavyks padaryti taip, kaip svajojote. Gera proga prisiminti ir senus neįgyvendintus projektus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nebūkite šykštūs, ypač draugams. Šiandien galite įgyti tikrų draugų, gerbėjų tarp aukštų, įtakingų asmenų. Tinkamas laikas kreiptis pagalbos, užtarimo į vadovą.

Svarstyklės Atidžiau įsiklausykite, įsižiūrėkite į tai, kas vyksta šalia jūsų, – gali atsiverti svarbi paslaptis. Sužinoti dalykai jums suteiks slaptą pranašumą santykiuose su partneriais, darbo kolektyvu.

Skorpionas Netikėtos sėkmės metas tvarkant reikalus ir jausmų srityje. Elkitės ryžtingai, tiesa, neatskleisdami motyvų. Itin geras metas moterims, vadovaujančioms dideliam kolektyvui ar turinčioms didelę šeimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Netikėtos sėkmės ir naudos laikas, kai įdomiu ir netikėtu būdu ims spręstis finansinės ir meilės problemos. Moterims reikėtų tapti atkaklioms, užsispyrusioms, o vyrams nederėtų prieštarauti moterų nuomonei.

Ožiaragis Geros naujienos, ypatingi susitikimai. Šiandien jus gali susirasti senas draugas ar buvęs partneris ir pasiūlyti įdomių dalykų. Tiesa, žiūrėkite, kad viskas būtų teisiška. Galima atsitiktinė romantiška pažintis.

Vandenis Nesipriešinkite tam, kas vyksta, – jei kišitės, bus blogiau. Geri dalykai šiandien vyks savaime – kažkas (likimas, draugai, šeima) dėl jūsų pasistengs. Diena nėra tinkama imtis veiklos – geriausia ją skirti šeimai.

Žuvys Puikus laikas: nepraleiskite sėkmės. Būsite kūrybingi, sumanūs, veiklūs, tiesa, tvarkydami reikalus venkite pažeisti įstatymus. Palanku spręsti savo vaikų, artimųjų problemas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų