REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Kaspersky Lab“ pranešė išleidusi naują programą privatiems vartotojams „Kaspersky Total Security Multi-Device“ – kompleksinį sprendimą, skirtą operacinėms sistemoms „Windows“, OS X, „Android“, „iOS“ ir „Windows Phone“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai yra produkto „Kaspersky PURE 3.0“ įpėdinis ir taikomas apsaugai nuo kibernetinių grėsmių ir valdyti interneto vartotojo skaitmeninius duomenis, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA

Pasak jų, išskirtinis „Kaspersky Total Security Multi-Device“ ypatumas – tai integravimas su portalu „My Kaspersky“. Šio internetinio resurso pasiekiamumas užtikrina valdymo iš karto keliuose įrenginiuose patogumą. Užregistravus sąskaitą portalas leidžia viename lange matyti visų saugomų įrenginių statusą, įskaitant aktyvinimo datas ir apsaugos sprendimų veikimo terminus, naujausio patikrinimo laiką ir bazių būklę. Iš portalo galima nuotoliniu būdu valdyti licencijas ir keisti produktų, skirtų „Windows“ ir OS X, nustatymus, per atstumą skenuoti, parsisiųsti naujų duomenų bazių ir atnaujinimų, valdyti „Android“ skirtą funkciją „Antivagis“.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad vienas naujojo sprendimo pranašumų – skaitmeninės asmenybės ir visų jo duomenų apsauga. Į produktą įdiegtas priedas „Kaspersky Password Manager“ leidžia generuoti sudėtingus, įlaužimui atsparius slaptažodžius vartotojo asmeniniams puslapiams ir priedams bei saugo juos nuo neteisėtos prieigos užšifruotu pavidalu. Duomenys sinchronizuojami tarp visų savininko įrenginių – „Windows“, „Mac“, „Android“ arba „iOS“ – ir suteikia jam galimybę įsiminti tik vieną pagrindinį slaptažodį, visų kitų paslaugų registraciniai duomenys įvedami automatiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Asmeninių failų apsaugai „Kaspersky Total Security Multi-Device“ realizuota funkcija rezervinio kopijavimo pagal užklausimą arba tvarkaraštį (tik „Windows“). Kopijos gali būti saugomos vietiniame arba tinklo diske, ftp serveryje ar debesų aplanke „Dropbox“. Be to, „Windows“ vartotojai, saugodami ypač konfidencialią informaciją, gali naudotis šifravimo funkcija. Ji leidžia kurti patikimu slaptažodžiu užšifruotus apsaugotus aplankus. Kiekvienas „Android“ įrenginio savininkas vertina savo įrenginį ir nenori prarasti nei jo, nei informacijos. Į produktą įtrauktas mobilusis antivirusinis sprendimas su moduliu „Antivagis“. Jį pasitelkus galima nuotoliniu būdu užblokuoti prarastą įrenginį, rasti jį GPS arba pašalinti jame saugomus duomenis.

REKLAMA

Pasak gamintojų, ypatingas „Kaspersky Total Security Multi-Device“ dėmesys skirtas finansinių transakcijų internete, kurios vis labiau populiarėja tarp vartotojų ir vis labiau domina sukčius kaip lengvas būdas pasipelnyti, apsaugai. Produkte įdiegta technologija „Saugūs mokėjimai“ (kompiuteriams, valdomiems operacinės sistemos „Windows“) saugo vartotojus nuo galimos rizikos mokant internetu. Sprendimas skenuoja operacinę sistemą dėl esamų grėsmių, per kurias gali patekti pavojinga programinė įranga, taip pat tikrina atverčiamų internetinių mokėjimo tinklalapių teisėtumą. Po teisėtumo patvirtinimo pradeda veikti režimas, kuris darbo su mokėjimo sistemos metu iš kompiuterio pašalina su jomis nesusijusius veiksmus, pavyzdžiui, duomenų perėmimo bandymus. Taip pat „Saugūs mokėjimai“ turi virtualią klaviatūrą, skirtą apsaugoti įvedamą prisijungimo vardą ir slaptažodį, kad jų neperimtų „Trojos“ virusai.

„Sparti informacinių technologijų plėtra stipriai paveikė mūsų gyvenimą. Daugelis svarbią informaciją saugo savo įrenginiuose ir baiminasi dėl jos saugumo. Vartotojai priversti įsiminti sudėtingus kelių sąskaitų slaptažodžius, kad prieiga prie vertingų duomenų ir internetinių sąskaitų neatsidurtų sukčių rankose. Užtikrinant savo slaptažodžių, asmeninės erdvės ir finansinių transakcijų internete saugumą būtina taikyti apsaugos priemones, turinčias maksimalų funkcijų ir instrumentų rinkinį. Toks ir yra „Kaspersky Total Security Multi-Device“, – teigia Andis Šteinmanis, „Kaspersky Lab“ vadovas Baltijos šalims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų