REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Connect Sheep“ yra naujas lietuvių sukurtas žaidimas, kurio tikslas – prijungti kuo daugiau avių prie interneto, skirtas „Android“ bei „Apple“ įrenginiams. Pasak žaidimo kūrėjų, naujuoju žaidimu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į interneto laisvės problemą.

REKLAMA
REKLAMA

Naujuoju žaidimu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į interneto laisvės problemą.

Pasaulyje gyvena apie 1 mlrd. avių – visas jas prijungti prie pasaulinio kompiuterių tinklo yra naujo lietuvių sukurto žaidimo tikslas. Skaitmenine tikrove susižavėjusios avys prie interneto gali būti jungiamos laidu, maršrutizatoriumi arba belaidžiu „WiFi“ ryšiu.

REKLAMA

Paklausti, kodėl avis reikia jungti prie interneto, žaidimo kūrėjai sako, kad tai yra simbolinis veiksmas, kuriuo siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į interneto laisvės problemą. „Siekiame priminti apie universalią interneto laisvės deklaraciją, kuri šiandien yra pamiršta, tačiau kaip niekad aktuali“, – teigė vienas iš idėjos autorių, žaidimo dizaineris Giedrius Cibulskis.

Milijardas avių – tai maždaug 3 mln. aktyvių žaidėjų. Jie gali būti iš viso pasaulio. Kiekvieno žmogaus naujai prijungta avis pasuka skaitiklį, esantį žaidimo tinklalapyje.

REKLAMA
REKLAMA

Tadas Vidmantas sukūrė aktyvų ir greitą žaidimo anonsą, tačiau pats žaidimas yra lengvas, ramus ir atpalaiduojantis.

Kūrėjai tikisi, kad „Connect Sheep“ žaidimu susižavės visas pasaulis. „Kas jį išbandė, sako, kad žaidimas linksmas, originalus, edukuojantis. Pagrindinis žaidimo charakteris, avis su @ simboliu, visiems labai patinka ir įstringa į atmintį“, – sakė G.Cibulskis.

„Connect Sheep“ išleistas avies metais, avino mėnesį – kovo 31 d.

Žaidimą galite parsisiųsti apsilankę žaidimo tinklalapyje ir paspaudę savo įrenginio mygtuką.

Anglija.today

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų