REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vešlios, prižiūrėtos ir išpuoselėtos barzdos mada neaplenkė ir Lietuvos sportininkų. Apie ką dūmoja lietuviai barzdočiai? Pristatome keturis vešliausias barzdas užsiželdinusius lietuvius sportininkus – du krepšininkus, badmintonininką ir kovos menų atstovą, kuriems šis vyriškas atributas tapo ne tik išskirtiniu bruožu, bet ir gyvenimo būdu.

REKLAMA
REKLAMA

Jonas Valančiūnas – lietuviškasis Jamesas Hardenas

 

Po NBA lygos rungtynių su „Houston Rockets“ ekipa žurnalistai Jono Valančiūno tiesiai šviesiai paklausė, kieno barzda gražesnė, lietuvio ar Jameso Hardeno. 22 metų 213 cm ūgio „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas nepasimetė ir kaip visada šmaikščiai atsakė, kad gražiausia barzda veikiausiai yra šio klausimo autoriaus.

REKLAMA

Lietuvos krepšinio žvaigždė vešlią barzdą auginti pradėjo 2014-2015 metų sezono pradžioje, tačiau rezultatas stulbinamas. JV pagal šį vyrišką atributą jau lyginamas su Barzdos (The Beard) pravardę turinčia „Rockets“ žvaigžde J. Hardenu, kuris savo išskirtinį ženklą želdinti pradėjo dar 2008 metais.

Pernai per vieną tiesioginę konferenciją paklaustas, kiek ilgai truks projektas „auginu vešlią barzdą“ J. Valančiūnas išsisuko iš tiesaus atsakymo ir metė klausimą atgal: „Ar reikia man barzdos, ar ne? Kaip jūs galvojate?“

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas barzda leidžia rūpinasi šio amato profesionalams, o pats imasi daryti tai, ką moka geriausiai. „Raptors“ neseniai NBA Atlanto divizione užsitikrino pirmą vietą, o NBA Rytų konferencijoje Toronto komanda žengia ketvirta.

JV šį sezoną NBA rungtynėse vidutiniškai praleidžia 26,4 min., pelno 12,1 taško ir atkovoja 8,7 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų