REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT) stabdo 0,87 mln. eurų vertės Kauno valdžios viešinimo konkursą.

Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT) stabdo 0,87 mln. eurų vertės Kauno valdžios viešinimo konkursą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarnyba įpareigojo Kauno savivaldybę sustabdyti konkursą ir patikslinti dokumentus. VPT nustatė, jog savivaldybė pažeidė Viešųjų pirkimų įstatymą, nurodydama konkrečius viešinimo šaltinius. Be to, ji neteisingai apibūdino pirkimo objektą, todėl tam tikroms įmonėms ar produktams sudarė palankesnes sąlygas, pranešė VPT.

REKLAMA

Savivaldybės Viešųjų pirkimų ir koncesijų skyriaus vedėjas Raimondas Mačikėnas BNS sakė, jog pasiūlymų kol kas negauta, nes konkursas buvo sulaukęs daug pastabų, dėl kurių užsitęsė. „Ištaisysime klaidas ir tęsime konkursą. Pastabos yra nedidelės. Šioje vietoje mums tiesiog patikslinti dokumentus reikia“, - kalbėjo R.Mačikėnas. Anot jo, kol kas neaišku, kiek užtruks dokumentų taisymas.

Konkurso techninėse specifikacijose nurodoma, jog paslaugos bus perkamos iš „Lietuvos ryto“, „Kauno dienos“ bei žurnalo „Veidas“. Be to, nurodyta, kad televizijos reportažus rengs „TV 3“, „Init“ ir LRT, o radijo laidas - Žinių radijas ir Pūko radijas.

Centriniame viešųjų pirkimų portale konkurso dalyviai nėra nurodyti. Jis paskelbtas gruodžio 8 dieną.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų