REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien teks atlikti gana neįdomius ūkio darbus. Būtų geriau, jei jų neatidėliotumėte, nes pats metas užbaigti. Organizuoti oficialius susitikimus, kultūrinius renginius gali trukdyti ir vidiniai stabdžiai, ir nepalankios aplinkybės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Santykiai su aplinkiniais iki pavakarių bus gana įtempti. Pastangos vienu metu padaryti kelis darbus arba kalbomis išspręsti svetimas problemas gali pasirodyti bevertės. Vakare nuotaiką pagerins flirtas, pramogos.

REKLAMA

Dvyniai Tikriausiai jausite varginamą sunkumą, įtampą, materialinių problemų baimę. Nuo to, kaip išspręsite neatidėliotinas finansines ir partnerystės problemas, labai priklausys tolesni jūsų santykiai su aplinkiniais bei jūsų reputacija.

Vėžys Šiandieną ne viskas vyks pagal jūsų planą. Regis, kai kuriuos susitikimus ir reikalus nutarsite atidėti. Kažkodėl galite nutolti nuo to, kas ką tik buvo svarbu ir artima. Galbūt tiesiog panirsite į tolimos ateities svajones.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikriausiai išgyvensite dėl profesinių nesėkmių, įstrigusių darbų arba likimo posūkio. Jūsų vidinė įtampa neigiamai veiks santykius su aplinkiniais. Atsipalaidavimui rinkitės ne alkoholį ar narkotikus, o sportą, pasivaikščiojimus.

Mergelė Jums gali daryti didelę įtaką pažįstamas asmuo, draugų kompanija. Ne visi pasiūlymai bus geranoriški ir vertingi, tad mokėkite atsirinkti. Tiek jūsų piniginė, tiek reputacija gali nukentėti.

Svarstyklės Šiandien tikėtinos apgaulės bei saviapgaulės, sveikatos sutrikimai. Galbūt dėmesio pareikalaus sergantis artimas žmogus. Skirkite laiko apmąstymams vienatvėje, kūrybai. Neskleiskite paskalų, neiškreipkite gautos informacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Pasižymėsite stipriais, bet kintamais jausmais - nuo didesnio jautrumo iki neįprasto griežtumo. Teks imtis reikalų, kuriuos seniai reikėjo išspręsti. Norėsis sulaukti pritarimo, pagalbos. Deja, kiti daugiau trukdys ir vargins nei padės.

Šaulys Aktualūs bus turto, pinigų, komercijos reikalai. Gerai pasverkite kiekvieną variantą ir galimybę, nes vienu keliu eidami gausite lėtesnį, bet stabilesnį rezultatą, o kitu - lengviau, greičiau pasieksite tikslą, bet rezultatas bus vienkartinis.

Ožiaragis Šiandien jums rūpės sutvarkyti ryšių, reklamos, verslo ar kitokių sutarčių klausimus. Kažkokios aplinkinių kalbos arba TV laidos jus gali paveikti tarsi šaltas dušas. Galite gauti nemalonų pranešimą. Tačiau vakaras bus žymiai smagesnis.

REKLAMA

Vandenis Jūsų emocinė būsena bus gana nestabili, tad poelgiai beveik nenuspėjami. Būsite linkę akcentuoti tamsesnes gyvenimo puses. Turbūt tokią reakciją sužadins netinkamas aplinkinių elgesys, buities problemos, nesklandumai šeimoje, versle.

Žuvys Jums norėsis pasilepinti gyvenimiškais malonumais. Tam reikės ir pinigų, ir romantiškos situacijos. Tačiau pinigais šiandien nesnigs, o romantiškos viltys kiek sustings. Gali išryškėti seksualinės problemos, kamuoti pavydas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų