REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena pozicija – trečiadienio nakties – yra aiški: bus šalta. O kitomis dienomis galimos variacijos: lenkų ir rusų meteorologai, savo prognozėmis „užkabinantys“ ir Lietuvą, teigia, kad šalto oro frontas iš Vakarinės Lenkijos po truputį slenka į rytus, paskui save atnešdamas šiltesnius orus, kurie sušvelnins paros temperatūros amplitudę, ir jau ketvirtadienio naktį temperatūra bus apie 4-6 laipsnius šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos sinoptikai pesimistiškesni – jų prognozėse naktiniai šalčiai išsilaikys iki sekmadienio. Bet abiejose scenarijuose didelės šilumos nenumatoma. Daugiausiai, ką žada specialistai – 15 laipsnių šilumos savaitės pabaigoje.

REKLAMA

Trečiadienio naktį bus 2-4 laipsnio šalčio, dieną – 7 laipsniai šilumos, Klaipėdoje dieną– 8 laipsniai šilumos. Apsiniaukę su pragiedruliais, galima šlapdriba.

Ketvirtadienio naktį apie 0, dieną 9-10 laipsniai šilumos, Klaipėdoje – 7 laipsniai šilumos. Debesuota su pragiedruliais, lietaus nenumatoma.

Gegužės 2 dieną žemiausia istorinė temperatūra Vilniuje buvo 1971 m. – 1,5 laipsniai šalčio, aukščiausia – 1977 m. – 30,2 laipsniai šilumos.

Trečiadienį saulė teka 5.39 val., leidžiasi 20.54 val. Dienos ilgumas 15.15 val.

Savo vardadienius trečiadienį švenčia Atanazas, Eidmantas, Gytis, Meilė. Ketvirtadienį: Aldevinas, Aleksandras, Arvystas, Jaunius, Jokūbas, Juvenalis, Kantvydė, Pilypas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų