• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas Balsas.lt kartu su mūsų šalies Bušido federacija pirmą kartą istorijoje rengia Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimus. Nuo lapkričio 16 dienos iki gruodžio 16 dienos vyksiančiuose rinkimuose varžysis 12 pajėgiausių sportininkų, kuriuos pagal šių metų rezultatus atrinko Lietuvos Bušido federacija. Pristatome vieną iš rinkimuose dalyvaujančių kovotojų – Mindaugą Sakalauską.

REKLAMA
REKLAMA

2013 metų Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimai – balsuoti galėsite paspaudę ČIA.

Sporto klubas: „Titanas“

Gimimo metai: 1985

Ūgis: 191 cm

Svoris: 100 kg

Karjeros laimėjimai: Lietuvos kikbokso čempionas 2007 ir 2008 metais; Lietuvos Muay Thai čempionas 2007 ir 2008 metais; K-1 „Grand Prix“ turnyro Rygoje vicečempionas 2007 ir 2008 metais, 2010 metų K-1 „Grand Prix“ Vilniuje čempionas, 2011 metų KOK „Grand Prix“ turnyro Vilniuje vicečempionas, 2012 metų KOK „Grand Prix“ čempionas.

REKLAMA

Reikšmingiausia pastarųjų metų pergalė: KOK „Grand Prix“ čempionas – dvikovoje Vilniuje įveiktas lenkas Tomaszas Szcepkowskis.

Mindaugo Sakalausko komentaras:

„Vaikystėje įkvėpė veiksmo filmai, kurių herojai mane žavėjo. Pradėjau nuo bokso būdamas 16 metų, po poros metų perėjau į Muay Thai Kaune, įgijau daug patirties, kurią pritaikiau ne tik sporte, bet ir gyvenime. Viskas priklauso nuo gero pasiruošimo ir psichologinės būsenos. Padeda ringe technika, ištvermė, ramybė ir koncentracija.“

REKLAMA
REKLAMA

Trenerio Mariaus Misiūno komantaras:

„Domisi ne tik sportu, bet daug kuo. Sportas jam – laikina stotelė. Nematau jo ateities sporte, ko nepasakyčiau apie kitus minėtus savo auklėtinius, kuriems sportas – giliai širdyje. Mindaugui tai labiau pomėgis, o kitiems – gyvenimo būdas. Protingas ir gudrus. Atėjęs iš bokso pasaulio per kelis metus padarė didelę pažangą, rankų ir kojų smūgiai – triuškinantys.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų