REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. 2014 m., ypač jų pradžia, daugeliui Dvynių bus nevienareikšmiai: vieni reikalai klostosi gerai ir labai gerai, kiti – priešingai, strigs – ir dar dėl nežinomų priežasčių. Gyvenimas reikalaus greitos reakcijos, nes jūs galite praleisti daug. Konfliktus ir keistas situacijas būtina spręsti šių metų pradžioje. Juk gyvenimas toks: neišspręstas problemas užgriūva naujos, kurios papildo esamas, ir iš šios situacijos išsipainioti bus dar sunkiau.

REKLAMA
REKLAMA

Dvynių 2014 m. lauks ir didelė sėkmė, ir gyvenimo sunkumai. Jūsų užduotis – likti nuosaikiems, nenuklysti į kraštutinumus. Dvyniai Arklio metais turi save tobulinti, o visų pirma – suvokti, ką jums reiškia santykiai ir kaip jūs įsivaizduojate savo vaidmenį juose. Harmoningoje poroje jūs pasieksite daugiau tiek materialiai, tiek ir emociškai. Dabar ne laikas individualizmui: rečiau vartokite žodį “aš”, dažniau galvokite “mes”. 2014 m. pradžia Dvyniams – palankus metas ilgalaikiam šeimos darbui, pavyzdžiui, remontui arba būsimo namo projektui tobulinti.

REKLAMA

Visi metai vienaip ar kitaip bus skiriami buičiai sutvarkyti. Per pirmąjį metų pusmetį reikėtų sumažinti laiką, kurį skiriate draugams, nes atėjo savirealizacijos laikas – gerinsite savo kvalifikaciją, kalbėsite su specialistais. Nusipirkę automobilį geriau išnaudosite laiką. Vaikai gali turėti problemų su bendraamžiais ir dėl žinių įsisavinimo. Patarkite jiems lankyti estetikos, greitojo skaitymo, galbūt oratorinio meno būrelius – tai leis jiems atsikratyti daugelio kompleksų.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo horoskopas. Nuo pat 2014-ųjų pradžios iki birželio pabaigos, jei norės, Dvyniai galės gauti naudos iš bet kurios veiklos. Per pirmąjį pusmetį jūsų moralinės vertybės patirs išbandymų. Nepasiduokite likimo provokacijoms, slopinkite norą išlaidauti ir meluoti dėl savo savanaudiškų tikslų.

Kilimas karjeros laiptais gali būti sunkus dėl konfrontacijos su vadovybe. Santykiai su kolegomis žada formuotis harmoningai, ypač nuo sausio iki birželio vidurio. Bendradarbiavimas atneš bendravimo džiaugsmą ir nemažą pelną, bet tik atidžiai pasirinkus verslo partnerį. Pirmenybę teikite seniems ryšiams ir žmonėms su gera reputacija. Pradedant naują projektą, imkitės to, kuo niekas kitas nesiverčia, – egzotika. Dalyvavimas bet kuriose varžybose: tiek sporto ar mokslo, tiek meno – žada jums sėkmę. Ieškoti naujo darbo eikite gegužės 20–birželio 10 ir nuo rugpjūčio 1 iki rugsėjo 18 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. Arklio metais Dvyniams pirmiausia būtina atkreipti dėmesį į stabilius, pastovius ir ištikimus priešingos lyties atstovus. Tarp jų rasite savo antrąją pusę, bet tų pačių savybių bus tikimasi ir iš jūsų. Antroje 2014 m. pusėje sutuoktinių santykius globos dangus, todėl jokios problemos jūsų porai nebus baisios. Pažintys, prasidėjusios gegužės pirmoje pusėje ir nuo liepos 22 d. iki spalio 6 d., peraugs į rimtus santykius. 2014 m. birželio Dvynių meilės horoskopas rekomenduoja susilaikyti nuo koketavimo, nes neracionalus elgesys nieko gera nežada. Nuo rugpjūčio iki spalio jūsų pora turės išlaikyti patvarumo testą. Jei jį oriai išlaikysite, galite tikėtis bent dar du dešimtmečius bendros laimės. Spalio–lapkričio mėnesiais galite sulaukti stiprių tikrų jausmų. Jei jūsų draugas neskuba įteisinti santykių, bet užsirekomendavo kaip atsakingas ir rūpestingas partneris, neskubinkite jo. Šiemet apskritai padaugės santuokų su užsieniečiais ar iš toli atvykusiais asmenimis.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų