REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. 2014 m. reikės apžvelgti ankstesnius darbus, pasidžiaugti savo darbo vaisiais, numatyti naujus tikslus. Aktyviausi ir ambicingiausi Liūtai gali bandyti įgyvendinti naujas užduotis, tačiau astrologai rekomenduoja jas atidėti. Permainų vėjas įneš pagyvėjimo į visas gimusiųjų po šiuo Ugnies ženklu gyvenimo srityse.

REKLAMA
REKLAMA

2014 m. Liūtai galės parodyti savo lyderio savybes ir bet kurioje situacijoje suvaidinti lemiamą vaidmenį. 2014 m. Fortūna bus Liūto pusėje. Arklio metais jie gali pabandyti laimę azartiniuose lošimuose – sėkmė labai tikėtina, tačiau, susidūrus su ne visai teisėtais finansiniais sandoriais, patartina nejuokauti – šie bandymai uždirbti baigsis apgaule ir netgi gėda. Sėkmingiausias mėnuo Liūtams – gegužė. Tada gali atsirasti naujų įtakingų draugų, kurie suvaidins svarbų vaidmenį jūsų gyvenime.

REKLAMA

Šis periodas – geras laikas kurti naujus planus. Taip pat sėkmingas bus ir rugsėjis: tikėtina sėkminga karjera, priedas prie darbo užmokesčio arba pasiūlymas imtis naujo pelningo darbo. Rudenį galite greitai išspręsti bet kokį su dokumentais susijusį klausimą. Jei turite neišspręstų klausimų dėl mokesčių, draudimo ar paveldėjimo, tai spręsti imkitės pirmo rudens mėnesio trečią dekadą. Svarbiausia, kad Liūtų asmeniniai siekiai nekenktų šeimos interesams. Per pirmąjį šių metų pusmetį jums tiesiog reikia stengtis būti laimingam mylint, sėkmingai auklėjant vaikus ir bendraujant su žmonėmis. Per antrąjį šių metų pusmetį galėsite atskleisti savo kūrybiškumą, kuris padės įgyvendinti seną svajonę. Tikėkite, kad jums pavyks, svarbiausia – pradėti!

REKLAMA
REKLAMA

Verslo horoskopas. Darbas džiugins geromis sąlygomis ir komfortu. Įmanoma atvira konfrontacija su kuo nors iš verslo partnerių. 2014 m. jums nebus sunku rasti gerą darbą. Labai pageidautini mokymo kursai. Ypač palanku atidaryti savo įmonę, valdiškose institucijose spręsti įvairius klausimus. Sausį–kovą gresia netikėti finansiniai nuostoliai – gali net tekti imti paskolas, taigi būkite atsargūs. Nuo vasario pradžios iki balandžio vidurio pagerės jūsų verslumo intuicija, ir sėkmingos investicijos gali atnešti pinigų – kaip kompensaciją už ankstesnius nuostolius. Pirmoji pusė kovo, balandžio ir lapkričio vidurys – tinkamas laikas organizuojant stambųjį verslą, taip pat sprendžiant klausimus su bankais ir tikrinančiomis struktūromis. Nuo liepos pabaigos iki gruodžio pradžios periodiškai galimas papildomas uždarbis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. Nuo sausio iki birželio pabaigos jums seksis meilėje. Galbūt draugystė išaugs į kažką daugiau, bet pabandykite iš anksto pasverti visus pliusus ir minusus. Labiausiai tikėtina, kad sutiksite savo princą smagiame vakarėlyje. Antroje metų pusėje Liūtams norėsis romantikos ir švelnumo. Per šį laikotarpį trauksite tuos, kurie visų pirma ieško giminingos sielos. Jeigu jūs jau ilgą laiką kartu, pasiruoškite išbandymo laikotarpiui: Jūsų mylimasis turės bėdų, jam reikės jūsų paramos. Birželio pradžioje gali prasidėti slaptas romanas ar santykiai su ištekėjusia ar vedusiu. Birželį būkite atsargūs, nepasiduokite pagundoms. Labiausiai tikėtina, kad draugas nepatiks jūsų artimiesiems, todėl dėl to galima trintis. Mylimajam bus lengviausia sukaupti drąsos ir pasipiršti vasario arba liepos pradžioje, kovo arba gegužės pabaigoje ir spalio viduryje.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų