REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. 2014 m. Skorpionams bus svarbu judant į priekį apskaičiuoti ne tik visus žingsnius, bet ir bent po vieną žingsnį į priekį. Žaliojo Medinio Arklio metai gali būti labai sėkmingi, jei parodysite savo įgimtą darbštumą, išradingumą, gebėjimą greitai ir laiku priimti originalius bei kūrybiškus sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

2014 m. Skorpiono horoskopas rodo, kad šio ženklo atstovai bus susirūpinę, kaip uždirbti daugiau pinigų. Daugelis turės galimybę gerokai sustiprinti savo finansinę padėtį. Sėkmingiausi ir pelningiausi šiais metais jums – balandis, gegužė ir rugsėjis. Ne viskas bus rožėmis klota. Verslininkai turės ne tik pelno, bet ir nuostolių. Šie periodai kartosis visus 2014 m. Išbandykite save ir patikrinkite, ką galite padaryti. Jūsų horoskopas skatina jus ieškoti naujų galimybių ir nepraleisti progos. Eksperimentuokite bendraudami, keiskite mąstymą ir elgesį.

REKLAMA

Verslo horoskopas. Pirmąjį pusmetį teks atsikratyti savo trūkumų, reikės įgyti darbui būtinų žinių ir išmokti parodyti save iš pačios geriausios pusės. Atmeskite visas abejones ir pabandykite bet kokiomis priemonėmis darbe pasiekti daugiau. Aktyvus sausis – turtingas naujų santykių ir kontaktų, laukia kelionės. Žaliojo Medinio Arklio metai palankūs tarpininkams, žurnalistams, konsultantams, prekybininkams, vežėjams, smulkiesiems verslininkams. Pavasarį kūryba, įkvėpimas ir pasitenkinimas tuo, ką darote, gali daryti stebuklus: gyvenime atsiras turtingas jūsų talento gerbėjas. Antrojo pusmečio kelionės, seminarai bus puiki augimo pradžia. Spalį ir lapkritį gali nepavykti parodyti savo įgūdžių kaip vadovui, bet svarbiausia – nekreipkite dėmesio į nesėkmes ir eikite iki galo. Gruodį neverta pirkti brangių pirkinių.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. Pirmieji mėnesiai – geras laikas susitikti su naujais žmonėmis ir nieko neįpareigojantiems pomėgiams. Kai kurie Skorpionai gali nutraukti santykius su partneriu dėl naujų santykių. Pavasarį bus svarbūs rūpesčiai dėl meilės, atrasite savyje naujų seksualumo aspektų. Vasaros pradžia įkvėps drąsiems veiksmams tuos, kurie jau seniai yra įsimylėję savo kolegą. Rugpjūtį kunkuliuos aistros. Kažkas negalės atsispirti protą stingdančiam romanui su užsieniečiu, tačiau visi žodžiai apie santuoką ir liks tik pasaka. Ankstyvą rudenį daugeliui Skorpionų nusišypsos sėkmė, o meilė viską nugalės. Ir nors per šį laikotarpį kai kurie, priešingai, pagaliau išsiskirs su partneriu, daug ką permąstys. Tuomet gali išaiškėti ir tam tikros paslaptys. Lapkritį–gruodį dažniau organizuokite vakarėlius, eikite kartu į svečius ir atskleisite vienas kitam savo nežinomą pusę.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų