REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. Gimusiųjų po Vėžio ženklu pagrindinė užduotis 2014-iesiems – ramiai dirbti, atidžiai stebėti, kad išlaidos neviršytų pajamų, vengti kelionių į tolimas egzotiškas šalis. Apskritai Arklio metais primygtinai rekomenduojama vengti bet kokios rizikos, staigių pokyčių, nors bus palanku priimti esminius rimtus sprendimus, atlikti sandorius, baigti statybas. Būtina vykdyti visus savo pažadus ir atminti: šiemet Vėžiui teks pasikliauti tik savimi.

REKLAMA
REKLAMA

Nepasiduokite! Eikite į priekį, net jei atrodo, kad jėgų neliko. Atsivers antras kvėpavimas ir apatijos laikotarpius pakeis aktyvus metas. Jūsų neapleis optimizmas. 2014 m. bus svarbių įvykių šeimoje, kurie turės įtakos jūsų finansinei būklei ir socialinei padėčiai. Būkite dėmesingi investicijoms – protinga investicija atneš neblogų dividendų. Vėžiai taip pat daugiau laiko skirs savo sveikatai – daugelis domėsis mitybos klausimais, organizmo valymo metodais, atsikratys blogų įpročių, numes svorio. Horoskopas teigia, kad iš artimųjų Vėžiai reikalaus drausmės ir skaičiuoti išlaidas, dėl to galėtų kilti nesutarimų.

REKLAMA

Gerasis Jupiteris suteiks naujų galimybių kilti karjeros laipteliais. Didelė tikimybė, kad sulauksite didesnio atlyginimo, jums bus pasiūlytos aukštesnės pareigos ar sėkmingai pakeisite darbą. Metų pradžioje Vėžiai pradės ruošti dirvą karjeros kilimui ir gegužę ar birželį šios pastangos atneš taip laukiamų piniginių premijų. Tikra sėkmė Vėžio laukia nuo spalio pradžios iki metų pabaigos – tuomet Vėžiai sulauks tokio derliaus, kad pradės rimtai galvoti apie iki šiol nepasiekiamo turto pirkimą.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo horoskopas. Pirmojo pusmečio horoskopas kūrybinių profesijų atstovams ir medicinos darbuotojams garantuoja sėkmę, tačiau jūsų kelias nebus rožėmis klotas: darbe gali būti pavydo ir intrigų. Nuo liepos situacija stabilizuosis. Lengvai susidorosite su dokumentais, pasieksite visko, ko jums reikia valdiškose institucijose. Labiau prestižinį ir geriau apmokamą darbą galima rasti pavasarį ir rugpjūčio pabaigoje – spalio pradžioje. Birželį ir liepą demonstruosite veiklumo stebuklus, kurie turės teigiamo poveikio jūsų biudžetui. Nuo birželio pabaigos iki spalio vidurio atsiras papildomo uždarbio tikimybė. Karjeros šuoliui tiks periodas nuo liepos vidurio iki rugpjūčio pabaigos. Šeimos biudžetas 2014 m. didžiąja dalimi priklausys nuo jūsų mąslumo ir gebėjimo taupyti. Papildomos pajamos yra įmanomos iš nekilnojamojo turto pardavimo, jų nuomos, iš šeimos verslo, kuriame dalyvauja šeimos visų kartų atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. Netekėjusioms merginoms ateina ilgalaikis periodas, žadantis perspektyvių pažinčių. Vyrus vilioja jūsų atvirumas ir nuoširdumas. Iki gegužės vidurio jūs apsispręsite ir visiškai atsiduosite jausmams. Tikėtina, kad vasario, spalio, lapkričio mėnesiais sulauksite pasiūlymo tekėti. Nuo antrosios birželio pusės tiesiog spinduliuosite seksualumą, žavėsite. Naudokite savo kerus, bet nepamirškite apie jausmų ribas. Jau gyvenančių santuokoje laukia itališkų šeimų kasdienybė: audringi pretenzijų išsakymai, pavydo scenos su indų daužymais, kurias keis aistringi susitaikymai. Jeigu išmoksite kontroliuoti savo emocijas ir nebūsite kategoriški, išgelbėsite savo šeimą iš daugelio bėdų. Bet kokiu atveju suteikite mylimajam ar mylimajai galimybę reabilituotis. Žvaigždės nepritaria flirtui ir neįsipareigojantiems santykiams. Nusiteikite tik rimtiems santykiams ir būkite pasiruošę vienas kitam atsakyti už bendrą ateitį. Nuo liepos iki rugsėjo susituokusioms poroms yra galimybė išgyventi naują medaus mėnesį.

dykai.lt inf.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų