REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. Prieš jus atsivers nauji horizontai, o tolimas viršūnes įveiksite, jei pagaliau patikėsite savo unikalumu ir artėsite savo svajonės link. Žuvims reikėtų ieškoti užsiėmimo, kuris galėtų visapusiškai įkvėpti. Tai gali būti kelionės, pasiekimai sporte ar mokslas. Atverkite širdį naujovėms, aktyviai bendraukite su užsieniečiais. Nebijokite mokytis patys ir švieskite tuos, kuriems to reikia. Nenustebkite, jei į jus kreipsis patarimo kiti.

REKLAMA
REKLAMA

2014 m. Žuvų laukia daug kelionių, kurios suteiks malonių akimirkų. Užsiimantieji mokslo tyrimais gali susidurti su kliūtimis. Vasarį laukia pelninga partnerystė, tačiau karjeros proveržiams kol kas dar ne laikas. Pavasario pabaiga ir vasaros pradžia – palankiausias laikas visaverčiam poilsiui. Negalėsite susikaupti darbui ir rimtoms užduotims, todėl ramia sąžine sudarykite sąrašą norimų pramogų ir kultūros renginių. Šis laikotarpis ne ypač tinka apsipirkti, bet palankus pailsėti užsienyje. Be to, tai bus auksinis laikas bendravimui ir bendrai veiklai su vaikais – kurdami kartu patirsite abipusį malonumą.

REKLAMA

Verslo horoskopas. Sausį galimos nenumatytos išlaidos, tačiau nesijaudinkite – jau vasarį jums pavyks gerai uždirbti ir kompensuoti visas išlaidas. Šiuo laikotarpiu galite spręsti su nekilnojamuoju turtu, akcijomis, nekilnojamąja nuoma susijusius klausimus. Kovą ir balandį laukite netikėtos pagalbos ar pelno. Labiausiai tikėtina, kad kas nors iš giminaičių norės jums padėti. Gegužė – laimingas laikas kruopščiai ir produktyviai dirbti. Sėkmingai susidorosite su bet kokiomis verslo užduotimis. Didžiausia skylė biudžete atsiras dėl šeimos: gal tai bus išlaidos laimingoms vestuvėms, gal – bendrai užgyvento turto dalybos. Vasarą galimi pokyčiai darbovietėje, kuriems bus svarbu pasirengti morališkai. Nuo spalio iki gruodžio rasite naują ir geresnę darbo vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. Pirmaisiais 2014 m. mėnesiais sulauksite nuoširdžių jausmų, tačiau neidealizuokite partnerio, nes teks nusivilti. Šiuo laikotarpiu geriau nerodyti savo emocijų viešai. Kovą išryškės jūsų seksualinė energija, būkite drąsus ir iniciatyvus, ir gyvenimas pasikeis į gerąją pusę. Balandį norėsite prabangių dovanų ir gražaus asistavimo. Gegužę sutikti nauji žmonės jums taps svarbūs, tikėtina, kad pasikeis jūsų planai ir tikslai. Birželį ir liepą geriausia skirti namams, kurti juose draugišką atmosferą. Rugpjūtį ir spalį visai kitomis akimis pažvelgsite į vieną iš kolegų – didelė tarnybinio romano tikimybė. Lapkritis ir gruodis žada ypatingą harmoniją su išrinktuoju. Jei seniai ketinote oficialiai įforminti santykius, tam tinkamas laikas. Netekėjusios merginos turėtų atkreipti dėmesį į užsieniečius arba į vieną iš senų draugų. Šeimą turintiems asmenims metų pradžioje nepatartina flirtuoti, nes išprovokuosite didelį konfliktą su partneriu, kuris gali net nutraukti ilgalaikius santykius. Merginos vėlyvą pavasarį gali tikėtis rimtų pasiūlymų tekėti. Intuicija jums pakuždės, kaip į tai reaguoti: sutikti ar dar palaukti.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų