• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodytų, kinai valgo tradicinius koldūnus, kokie įprasti nuo seno? Anaiptol – skirtingai nuo originalaus recepto jų viduje ne mėsos, bet sojos įdaras.

Atrodytų, kinai valgo tradicinius koldūnus, kokie įprasti nuo seno? Anaiptol – skirtingai nuo originalaus recepto jų viduje ne mėsos, bet sojos įdaras.

REKLAMA

Šalyje daugėjant vegetarų restoranai vis labiau prisitaiko ir į savo meniu įtraukia vis daugiau žaliavalgiškų patiekalų. 

„Iš pradžių į meniu įtraukėme augalinius koldūnus, tada suktinukus ir veganiškas bandeles. Manome, kad toks maistas bus gerai perkamas, taip pat – kažkas naujo vartotojui“, – sakė Plant Plus restorano marketingo vadovė Gao Yuanqianhui. 

Lankytojai sako, kad augalinių alternatyvų skonis – kaip tikros mėsos ar netgi geresnis. Kvapas ir skonis puikūs – kaip tikrų tikriausia mėsa. Veganiškų koldūnų produkcija šiek tiek brangesnė, nei mėsiškų, todėl norintys jų paragauti moka kiek brangiau.

Tačiau restorano darbuotojai tikina, kad šis patiekalas labai populiarus – vien tik augalinių koldūnų pardavimai sudaro dešimtadalį visų restorano pajamų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų