REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visame pasaulyje ant žmonių stalo atsiduria patys keisčiausi dalykai. Kažkas gardžiuojasi skėriais, gyvačių užpiltinėm, kažkam tikru delikatesu seniai tapo šuniena ir katiena. Tačiau net ir tokiame margame pasaulyje gali atsirasti tai, kas iš tiesų nustebins ir šokiruos. Ir netgi ne kažkokioje egzotiškoje šalyje, o čia pat – Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Viename lietuviškame receptų tinklalapyje komentatoriai tiesiog pasiuto išvydę ten pasiūlytą receptą. „Makaronai su placenta“ – taip vadinasi patiekalas. Ir vardijant sudėtines dalis pirmu numeriu rašoma: placenta (žmogaus): malta, šviežia, 1 vienetas.

REKLAMA

„Placenta, tai laikinoji gimdyvės sekrecijos liauka, kuri pasišalina po gimdymo. Pasaulyje populiarėja ritualas, kai motina ar tėvas placentą suvalgo. Sakoma, kad dėl to motina turi daugiau pieno ir geriau jaučiasi, o tėvas labiau suartėja su savo vaiku ir jo mama. Ruošti galima tik savo placentą, kitaip rizikuojate susirgti svetimomis ligomis. Visgi prieš gaminant šį receptą patariame pasitarti su akušeriu“, – rašo recepto autorė.

Greičiausiai nereikia stebėtis, kad komentatoriai šio recepto autorę išdėjo į šuns dienas. „Kanibalizmas“, „šlykštu“, „beždžionėms gėda, kad esame panašūs į jas“ ir panašūs komentarai pasipylė po paskelbtu receptu. Belieka tikėtis, jog šis receptas paskelbtas Helovino proga ir niekas iš tiesų nė nemėgins pasigaminti šio „gardėsio“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų