• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sumani maisto tinklaraštininkė pasidalino savo paslaptimis, kaip namuose pasigaminti pieno. Vos dviejų ingredientų receptą ji ragina išbandyti ir savo sekėjams, įstrigusiems namuose dėl koronaviruso, rašoma dailystar.co.uk.

Sumani maisto tinklaraštininkė pasidalino savo paslaptimis, kaip namuose pasigaminti pieno. Vos dviejų ingredientų receptą ji ragina išbandyti ir savo sekėjams, įstrigusiems namuose dėl koronaviruso, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Georgia Halfacree savo mokomuoju vaizdo įrašu pasidalino „TikTok“ – ji paaiškino, kaip keliais paprastais žingsniais pasigaminti šviežio avižų pieno tik iš avižų ir vandens.

Vaizdo įraše ji aiškina: „Į trintuvą įberkite 75 gramus avižų ir įpilkite 1 litrą vandens. Aš dar įdedu dvi džiovintas datules, dėl saldumo, bet jei norite, galima įdėti ir medaus. Trintuvą įjunkite 30–45 sekundėms.“

Tuomet ji skystį supilą į dubenį.

„Dabar pieną reikia prakošti musliną.“ – sako Georgia. – „Kai avižų pieną nukošite, jį geriausia supilti į stiklinį indą.“

REKLAMA
REKLAMA

Savo sekėjams ji taip pat primena, kad nors tokį pieną paskaninti galima pageidaujamais saldžiais ingredientais, jis bus skanus ir be jų. Jei nelabai mėgstate avižas, jas galima pakeisti migdolais arba lazdyno riešutais.

Kitame savo klipe „Youtube“ ji savo sekėjus mokė pasigaminti migdolų pieno. Procesas panašus, bet riešutus, kurių prireiks maždaug 150g, ji rekomenduoja pirmiausia vandenyje išmirkyti per naktį, o tik tada juos trinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų