• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek acto
  • 1 kilogramas austrių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Austres prapjauti ir išvirti.
    Aliejuje apkepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
    Kai daržovės bus beveik gatavos, sudėti išvirtas austres ir dar patroškinti 10 min.
    Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintą česnaką, druską, pipirus.
    Kai viskas atvės, įpilti šiek tiek acto (pagal skonį).
    Paskaninti krapais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek acto
  • 1 kilogramas austrių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Austres prapjauti ir išvirti.
    Aliejuje apkepinti supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
    Kai daržovės bus beveik gatavos, sudėti išvirtas austres ir dar patroškinti 10 min.
    Nuimti nuo ugnies, sudėti smulkintą česnaką, druską, pipirus.
    Kai viskas atvės, įpilti šiek tiek acto (pagal skonį).
    Paskaninti krapais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų