• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 gramų svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 100 gramų kiaulpienių (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lapus atskirti nuo šaknų, pasūdytame vandenyje virti apie 15 minučių, kol lapai suminkštės. Nukošti, supjaustyti, įdėti druskos, pipirų, svogūnų laiškų, įpilti citrinos sulčių ir aliejaus.
    Po valandos paduoti su brinza (bulgariškas avies arba karvės pieno sūris).
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų