• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų mesos (MAMOS kukuliai, Biovela)
  • šiek tiek citrinpipirių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų mesos (MAMOS kukuliai, Biovela)
  • šiek tiek citrinpipirių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome pievagrybius ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įkaitintas aliejus. Apkepame, kol gražiai apskrus. Supjaustome svogūnus smulkiai ir dedame į apkepusius pievagrybius. Kepiname viską kartu apie 10 min. ant vidutinės ugnies, įdedame pagal skonį druską, citrinpipirius, laurą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Paskui įpilame vandens ir troškiname apie 10 min.
    Morką perpjauname išilgai ir per supjaustome. Dedame į puodą ir verdame apie 15 - 20 min.
    Išvirusias morkas dedame į pievagrybius.
    Mamos kukuliukus perpjauname per pusę ir dedame į pievagrybius. Viską patroškiname apie 10 min.
    Pateikiame su pasirinktu garnyru ir pagardiname svogūnų laiškais.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų