• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 600 gramų šparagų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagai nuplaunami ir išverdami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami šparagų nuoviru. Supilama grietinė, suberiama druska, cukrus, viskas gerai išmaišoma. Sudedamos krevetės ir šparagai į padažą ir užverdama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų