Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 gramų pomidorų sulčių
- 50 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas jūros gėrybių (paketuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinti vandenį.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir sviestą, sudėti susmulkintą svogūną, česnaką, sutarkuotą morką ir patroškinti.
Miltus sumaišyti su pomidorų sultimis ir supilti į daržovių troškinį. Kai užvirs, supilti grietinėlę.
Sumesti jūros gėrybes į verdantį vandenį ir iškart sukrėsti troškintas daržoves, pasūdyti, sudėti prieskonius.
Kai užvirs, pavirti 4 min.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 gramų pomidorų sulčių
- 50 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas jūros gėrybių (paketuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinti vandenį.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir sviestą, sudėti susmulkintą svogūną, česnaką, sutarkuotą morką ir patroškinti.
Miltus sumaišyti su pomidorų sultimis ir supilti į daržovių troškinį. Kai užvirs, supilti grietinėlę.
Sumesti jūros gėrybes į verdantį vandenį ir iškart sukrėsti troškintas daržoves, pasūdyti, sudėti prieskonius.
Kai užvirs, pavirti 4 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą