REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 bazilikų
- 2 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 80 gramų pupelių (skardinėse)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (Dižono)
- 4 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai acto (raudono vyno)
- 500 gramų makaronų ("Tortellini" su sūrio įdaru)
- 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 100 gramų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padarome marinatą iš raudono vyno acto, alyvuogių aliejaus, garstyčių, česnakų, bazilikų, petražolių. Marinatą pagardinkime druska ir juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykime.
Pasūdytame vandenyje išverdame Tortellini makaronus, juos nukošiame ir perpilame šaltu vandeniu kad nesuliptų. Ant išvirusių makaronų užpilame marinatą ir sudedame pjaustytus šparagus, pupele, pjaustytus pomidorus. Gautą masę palaikome šaldytuve. Prieš patiekiant pagardiname parmezano sūriu.
INGREDIENTAI:
- 2 bazilikų
- 2 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 80 gramų pupelių (skardinėse)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (Dižono)
- 4 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai acto (raudono vyno)
- 500 gramų makaronų ("Tortellini" su sūrio įdaru)
- 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 100 gramų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padarome marinatą iš raudono vyno acto, alyvuogių aliejaus, garstyčių, česnakų, bazilikų, petražolių. Marinatą pagardinkime druska ir juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykime.
Pasūdytame vandenyje išverdame Tortellini makaronus, juos nukošiame ir perpilame šaltu vandeniu kad nesuliptų. Ant išvirusių makaronų užpilame marinatą ir sudedame pjaustytus šparagus, pupele, pjaustytus pomidorus. Gautą masę palaikome šaldytuve. Prieš patiekiant pagardiname parmezano sūriu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą