• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas cukraus
  • 1 kilogramas žemuogių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių.
    Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant putas, apie 25—30 min., t. y. kol uogos pasidaro permatomos, o sirupas sutirštėja.
    Išvirta uogienė supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai uždaroma.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas cukraus
  • 1 kilogramas žemuogių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių.
    Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant putas, apie 25—30 min., t. y. kol uogos pasidaro permatomos, o sirupas sutirštėja.
    Išvirta uogienė supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai uždaroma.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų