• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vėlyviems pusryčiams – blyneliais su rūgpieniu ir obuoliais. Blyneliai gardūs ne tik karšti, bet ir atvėsę, o patiekti galite su šviežiai trintomis uogomis, grietine, medumi. Kepkite ir net neabejoju, kad blyneliai jums patiks. Beje, blyneliai kepa labai greitai, tad ilgai tupinėti aplink keptuvę tikrai nereikės“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Vėlyviems pusryčiams – blyneliais su rūgpieniu ir obuoliais. Blyneliai gardūs ne tik karšti, bet ir atvėsę, o patiekti galite su šviežiai trintomis uogomis, grietine, medumi. Kepkite ir net neabejoju, kad blyneliai jums patiks. Beje, blyneliai kepa labai greitai, tad ilgai tupinėti aplink keptuvę tikrai nereikės“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0, 5 l rūgpienio (gali būti kefyras), 12 kiaušinių, 2 obuolių, 1012 v.š. miltų, 0,5 a.š. sodos, cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos, aliejaus kepimui. Obuolius sutarkavau burokine trintuve ir sudėjau į dubenį, paskui įmušiau kiaušinį, supyliau rūgpienį, įbėriau sodos ir išmaišiau. Į masę subėriau miltus ir išmaišiau.

Pagal skonį pagardinau cukrumi ir žiupsneliu druskos. Masė paruošta, belieka kepti blynelius. Kepiau blynelius keptuvėje su šlakeliu aliejaus juos apkepant iš abiejų pusių. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų