• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vos keli ingredientai ir šeima pamaitinta. Beje, iš recepte nurodytų produktų kiekio prikepiau kalną gardžių blynelių, kurio receptu skubu pasidalinti ir su jumis. Visai apsimoka prisikepti šių blynelių, nes iškart visų tikrai nesuvalgysit, dar turėsit ir kitam kartui. Žodžiu, receptas taupesniems“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Vos keli ingredientai ir šeima pamaitinta. Beje, iš recepte nurodytų produktų kiekio prikepiau kalną gardžių blynelių, kurio receptu skubu pasidalinti ir su jumis. Visai apsimoka prisikepti šių blynelių, nes iškart visų tikrai nesuvalgysit, dar turėsit ir kitam kartui. Žodžiu, receptas taupesniems“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l kefyro, 0,5 kg kiaulienos faršo, 2 kiaušinių, 200 gr miltų, persilado, prieskoninių žolelių (naudojau džiovintus špinatus), česnako granulių, druskos, 1 a.š. cukraus (galite nedėti, bet su cukrumi gardžiau), aliejaus kepimui.

Blynų receptas

Į dubenį supyliau kefyrą, įmušiau kiaušinius, suplakiau. Į masę, gnybdama gabaliukais sudėjau kiaulienos faršą. Išmaišiau. Beliko suberti miltus, pagardinti prieskoniais ir gerai išmaišyti.

Blynelius kepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių. Blynelius galima valgyti su grietine, spirgučių ar grybų padažu, o man dar labai gardu su spanguolių ar bruknių uogiene. Skanaus!

Blynai su mesa ir uogiene??? Kazin su galva autorei viskas gerai
Spanguolių ir bruknių uogienė tinja prie mėsos. Nežinojot ? :)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų