Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Mėsiškas padažas
Mėsą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Skaniausia bus kai mėsa... |
Avokado kremas
Viską smulkiai sutrinti,česnaką supjaustyti stambiai ant lentutės, užberti druskos ir sutrinti. Viską kartu... |
Pievagrybių padažas
Susipjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą ir supilame pievagrybius. Lengvai pakepame.... |
Geltonųjų slyvukų saldžiarūgštis padažas
Slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada slyvukus reikia... |
Agurkų mišrainė
Agurkus ir svogūnus supjaustome kubeliais, užpilame likusiais produktais, išmaišome ir paliekame 5... |
Saldžiarūgštis padažas žiemai ir ne tik
Pašalinkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas maždaug 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Nulupkite cukinijų odą,... |
Vakuotos šparaginės pupelės
Į puodą pripjaustyti šparaginių pupelių, sudėti visus produktus išskyrus actą. Pavirti 5 minutes... |
Aviečių džemas
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius. |
Grybai žiemai
1 litrui vandens dedame 2 desertinius šaukštus druskos. Jei grybus virėme be druskos, tai su druska... |
Česnakinis padažas
Padažą su majonezu gerai išmaišyti, įspausti česnakus (kas mėgsta aštriau - galima ir 3... |
Garstyčių ir sūrio padažas
Į įkaitintą keptuvę įpilkite kelis šaukštus aliejaus ir įdėkite garstyčias. Truputį pakaitinkite,... |
Agurkėlių padažas
Į majonezą su krienais ir pipirais įdėti labai smulkiai pjaustytą agurkėlį. Viską išmaišyti.... |
Grybų padažas
Pievagrybius supjaustyti riekelėmis ir pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti prieskonius - čiobrelius,... |