Netikri balandėliai

Įvertinimas: 2 / 5

Ingredientai

Bulvės;
1 kg faršo;
1 kiaušinis;
1 kopūstas (jei didelis, tai pusė);
krapai;
4 morkos (didelės);
1 stiklinė pieno;
prieskoniai;
50 g ryžių;
1 svogūnas.

Gaminimas

Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių. Susitarkuoti morkas burokine tarka ir susipjaustyti kopūstus, tik ne smulkiai.

Sloksniuojam : morkos, kopūstai, faršo kukuliai ir vėl taip pat. Dedame troškintis. Bulves išverdame, nupilame vandenį, įpilame stiklinę karšto pieno, gerai sutriname. Dedame į lėkštę bulvių košę ir apibarstome krapais.

Gairės: bulvės, faršas, kiaušinis, kopūstas, krapai, morkos, pienas, prieskoniai, ryžiai, svogūnas.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Baklažanų sluoksniuotis
Troškintos daržovės su mėsa
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų