REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarbu visokeriopai sustiprinti pietryčių sritį. Jos stichija – medis. Labiausiai tinkančios šiai buto daliai spalvos – žalia ir mėlyna. Pastatykite čia medinių baldų, įkurdinkite gyvų gėlių, pakabinkite paveikslų, vaizduojančių gamtą: visa tai suteiks šiam sektoriui harmonijos, be kurios turtingas gyvenimas neįsivaizduojamas.

Svarbu visokeriopai sustiprinti pietryčių sritį. Jos stichija – medis. Labiausiai tinkančios šiai buto daliai spalvos – žalia ir mėlyna. Pastatykite čia medinių baldų, įkurdinkite gyvų gėlių, pakabinkite paveikslų, vaizduojančių gamtą: visa tai suteiks šiam sektoriui harmonijos, be kurios turtingas gyvenimas neįsivaizduojamas.

REKLAMA

Pietrytinėje namų dalyje tinka kabinti fotografijas, vaizduojančias fontanus, šaltinius ar šulinius. Tiks ir kiti su vandeniu susiję atvaizdai, išskyrus tuos, kuriuose vandens daugiau, negu „telpa“ į jūsų butą. Jei pasikabinsite, tarkime, Niagaros krioklį arba jūrą, stichija „nuplaus“ ir tai, ką turite. Taigi, „nenuplaukite“ pinigų.

Sėkmės simboliai

Puikus akcentas – akvariumas, ypač, jei jis įkurdintas pietryčių sektoriuje. Tik prisiminkite proporcijų ir harmonijos dėsnius – akvariumas neturėtų užgriozdinti jūsų kambario. Kita taisyklė: geriau išsiversti be akvariumo, negu pasmerkti žuvytes varganam egzistavimui. Dar viena taisyklė: kokios žuvytės, tokia ir sėkmė. Juk ne šiaip sau pasakose figūruoja auksinė žuvelė. Raskite tas žuveles, kurios jums bus auksinės, ir turtėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tie, kurie negali įsiveisti gyvų žuvyčių, lai prisimena, jog jas gali atstoti žuvų figūrėlės arba jų atvaizdai. Akvariumą arba žuvytes taip pat galima nusipiešti…

REKLAMA

Pinigų medis

Trečias turtėjimo simbolis – pinigų medis. Taip vadinamas augalas su apskritais ir storais, mėsingais lapeliais. Jeigu jūs turite tokį augalą, įkurdinkite jį pietryčių sektoriuje, o jeigu jo dar neturite, įsigykite gėlių parduotuvėje.

Tik jokiu būdu pietryčių sektoriuje nelaikykite kaktusų ar kitų augalų su aštriais lapais ir dygliais. Įkurdinę juos ten, dažnai atsidursite situacijose, kai „ir norisi, ir baugu“.

Gausybės taurė

Tai tikra taurė arba kitas indas, iki viršaus prikrautas įvairiausių daiktelių. Geriausia, kad gausybės taurė būtų pagaminta iš metalo (vario, sidabro ar net aukso), nors gali būti ir keramikos ar krištolo, tik jokiu būdu ne stiklinė ar plastikinė. Idealiausia jos forma – apskrita ir žema, platėjanti į apačią. Būtent tokiuose induose, pasak senovės legendų, buvo saugojamas dieviškasis nektaras.

REKLAMA
REKLAMA

Kai tokį indą rasite, jums teks užpildyti jį atitinkamu turiniu, beje, iki pačių kraštelių, kad jis būtų perpildytas. Suberti į jį galima įvairiausias smulkmenas, neužmirštant trijų pačių svarbiausių, privalomų, dalykų. Kas tai?

Iš visų savo pažįstamų išsirinkite patį turtingiausią, įsiprašykite pas jį į svečius, paprašykite, kad jums padovanotų kambarinio ar sodo augalo šakelę. Tik jokiu būdu neimkite jo be namų šeimininko leidimo. Šakelę suvyniokite į raudoną maišelį ir įdėkite į gausybės indą.

Gaukite devynias kiniškas monetas su skylutėmis viduryje, pervertas raudonu kaspinėliu. Įdėkite į raudoną maišelį, po to į gausybės taurę. Į šią taurę taip pat įdėkite pinigų, kurių suma siektų skaičių 988. Pavyzdžiui, 9 eurus, 88 euro centus. Jie taip pat turi būti sudėti į raudoną maišelį. Į gausybės taurę tinka sudėti pusbrangius akmenis ir gaminius iš jų, juvelyrinius dirbinius, ypač iš aukso, turto simbolius – drambliukų, žuvyčių, arkliukų, lotoso žiedelių…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Indą įkurdinkite miegamajame, taip, kad jūsų žvilgsnis nuolat kryptų į jį.

Pasisėkite pinigų

Pietryčių sektoriuje tinka įkurdinti ir tam tikrą sumą pinigėlių. Jie taip pat priklauso turto simboliams. Materialinei gerovei itin svarbu, kad bute būtų bet kokių tikrų pinigų.

Labai geras įprotis pinigus išmėtyti po kampus prieš persikeliant į naują butą. Tiesa, nebūtina to laukti – suvaidinkite sėją: surinkite kuo daugiau smulkių centų ir pasėkite juos po visus savo buto kampus. Atsiminkite, kad panašus traukia panašų…

Apšvieskite prieškambarį

Turtui pritraukti itin svarbus prieškambaris. Jeigu jis tamsus ir nejaukus, pinigams sunku pakliūti į namus. Iš prieškambario pašalinkite viską, kas nereikalinga, įrenkite ryškų ir kviečiantį užsukti apšvietimą, padėkite pinigų po kilimėliu, ir daug kas pasikeis. Jokiu būdu priešais lauko duris nekabinkite veidrodžio, kadangi visą sėkmę jis vėl nusiųs už durų.

REKLAMA

Varlė – gerovės simbolis

Priešais lauko duris ar netoli jų patalpinkite turto simbolius, atvaizduotus paveiksle, fotografijoje. Tokie simboliai – tai žuvų, indų su vaisiais atvaizdai, taip pat namų, dvelkiančių laime ir turtu, atvaizdai, brangenybių, pinigų nuotraukos ar piešiniai… Čia daug vietos kūrybai.

Rytiečiai turto simboliu laiko varlytę, tad jei svečiuositės Rytų šalyse, įsigykite jos figūrėlę, pagamintą iš geltono blizgančio metalo. Savo burnoje ji laikys kelias monetas. Įkurdinkite ją svetainėje. Jei gyvenate nuosavame name, šalia kurio yra iškastas tvenkinys su ten gyvenančiomis varlytėmis, jums pasisekė. Pasak senovės legendų, varlių šeima – materialinės gerovės garantas.

REKLAMA

Turtą mokėkite priimti

Turtas visada lengviau ateina pas tą, kuris pasirengęs jį priimti. Mokykitės sulaikyti pinigus savo kišenėse, ir jų padaugės. Prisiminkite, kad filosofų išmintis greičiau padeda veikliems, o tinginiams ir užsispyrėliams tenka palaukti. Dar reikia prisiminti, kad sėkmė ne visada ateina įprastais keliais, būkite pasirengę ją priimti iš bet kur.

Ina Laumenytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų