REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai moteris savo draugo paprašė nubėgti į parduotuvė tamponų, jo atsakymas privertė leipti juokais, rašoma mirror.co.uk.

Kai moteris savo draugo paprašė nubėgti į parduotuvė tamponų, jo atsakymas privertė leipti juokais, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Ne paslaptis, kad vyrai nedaug nutuokia apie menstruacijas. Tačiau šio vyriškio juokelis galutinai įrodė, kiek nedaug vyriškos lyties atstovai žino apie „tas dienas“ ir higienos priemones.

Brogana Paget neseniai savo vaikino Lewiso paprašė nueiti į parduotuvę ir nupirkti jai dėžutę tamponų. Ten nuėjęs vyrukas suprato nežinąs, kuriuos pirkti, kadangi tamponų rado įvairių tipų ir dydžių, todėl savo draugei jis nusiuntė neįtikėtinai juokingą žinutę.

Lewisas draugei nusiuntė nuotrauką su dvejomis dėžutėmis „Tampax Compak“ – geltona dėžutė su vidutinio dydžio tamponais ir žalia dėžutė su dideliais. Prie nuotraukos jis pridėjo klausimą: „Nori su citrina ar laimu?“

Brogana tokiu ekranvaizdžiu pasidalino tviteryje ir komentavo: „Kai paprašai vaikino nupirkti tamponų...“

Jos įrašas greitai išplito internete – jis susilaukė daugiau nei 752 000 patiktukų ir 109 000 pasidalijimų. Daugelis moterų iš įrašo juokėsi, tačiau iš kai kurių kitų atsakymų matyti, kad yra vyrų, iš tiesų manančių, kad tamponai būna su citrina ir laimu. Tai rodo, kad tikrai reikėtų daugiau kalbėti apie mėnesines.

REKLAMA
REKLAMA

Viena moteris įrašą komentavo taip: „Parodžiau savo vaikinui, o jis sako: „Pala, jų tikrai būna įvairių skonių?“ Kitas sutrikęs komentuotojas klausė: „Ką, tai čia ne skirtingi skoniai? Siaubas, kaip sudėtinga.“ Trečias pridėjo: „Jis bent jau stengiasi. Visi paplokime šiam vaikinui, kuris nuėjo nupirkti tau tamponų.

Tokio vyro, kuris sutinka eiti į parduotuvę ir nupirkti šitų dalykėlių, nevalia paleisti!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų